Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Victoria WVI17K

Brand: Brosway
Ceasurile Brosway sunt un cadou minunat pentru a fi pe placul oricărei femei. Ceasul te va încânta cu chipul său de ceas negru, care este decorat cu pietre strălucitoare și mâini elegante. Carcasa… Descriere și parametrii

Descriere

Ceasurile Brosway sunt un cadou minunat pentru a fi pe placul oricărei femei. Ceasul te va încânta cu chipul său de ceas negru, care este decorat cu pietre strălucitoare și mâini elegante. Carcasa din oțel inoxidabil aurit, după mișcarea Milanului perfect adaptabilă , formează un întreg fără cusur. Nu greșești cu ceasul Brosway .

Parametrii

Mărimea
medie (lățime 2,5-3,99 cm)
Cronograf
Fără cronografe
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Model strojku
Miyota 2035
Carcas
oțel - aurit - Acoperire PVD
Curea
brățară milanese - oțel - Acoperire PVD
Culoarea curelei/brățării
Negru
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
30 m- ploaie
Decorare
pietre din sticlă
Dimensiune
31,4 x 35 mm
zile
:
ore
:
minute
:
secunde