loading

Calvin Klein Addict K7W2M616 vel. M

Codul produsului: hCK535

Calvin Klein Addict K7W2M616 vel. M

Produsul nu este disponibil. Vă rugăm să alegeți alte produse marca Calvin Klein .
Vă mulțumim pentru înțelegere.

Calvin KleinAddict K7W2M616 vel. M8530.60out_of_stock

Doamnelor ceasuri Calvin Klein sunt accesoriul perfect pentru orice femeie moderna încredere în sine. Singurul lucru care deranjează uniformitatea argintului lor cadran, cele mai mici mâini de aur roz și logo-ul de brand necesar. Caracteristica cea mai proeminentă este un oțel subțire , dar cu siguranță , de asemenea , muta echipate cu aur roz. Datorită lui, impresia de lux ceasuri brățară. decoreaza-le la încheieturile lor și să se bucure de atenție la împrejurimile.

Spoturi:

Uita - te la această dimensiune (M) au o circumferință de 16 cm. În oferta noastră veți găsi , de asemenea , o dimensiune de 15 cm circumferinta.

Observații:

Ceasul se livrează în cutia originală Calvin Klein.

Brand:

Calvin Klein

Dicționar de ceasornicărie

Parametrii

Cronograf :Fără cronografe
Dimensiune :medie (lățime 2,5-3,99 cm)
Garanție :3 ani (2 + 1 Gratis)
Tipul de Mecanism :Quartz - baterie ?Quartz - baterie

cuarț

Carcas :oțel - aurit
Curea :oțel - aurit
Culoarea curelei/brățării :aur roz
Sticlă ?Geam Sticlă antireflexivă - Un geam protector împotriva reflectării. Cadranul este bine vizibil chiar și la lumina directă.
Hardlex - Cristal mineral durificat cu o suprafață modelată contra zgârăiturilor (patentat de ®Seiko Corporaction).
Cristal mineral - Sticla din aliaj de cuart. Duritatea ei este mai mare decât la geamul de acril.
Geam din plastic - Sticlă acrilică, se găsește la toate modelele, cu excepția cazurilor menționate. Se folosește în primul rând pentru modelele de ceasuri pentru copii.
Geam din safir - Cristalul din safir este un safir sintetic, reprezintă versiunea transparetntă a corindonului. Este modelul de sticlă cel mai rezistent care se folosește pentru ceasuri. Însă asta nu înseamnă că nu poate fi zgâreiat pentru abraziuni și dungi este mai rezistent.
Geam sferic - Cupola din sticlă e sub forma de lentilă, care asigură o citire mai bună de pe cadran.
Cristal mineral cu strat din safir - de bază este cristalul mineral acoperit cu un strat de safir.Acest strat face geamul mai rezistent la scârâieturi, dar nu este absolut nezgârâietor.
:
minerale
Impermiabilitate ?Rezistență la apăIndicile specificat corespunde nivelului de impermiabilitate. Pentru mai multe informații consultați tabelul de rezistență la apă din dicționarul de ceasornicărie. :30 m- ploaie
Dimensiune ?MărimiDimensiunele ceasurilor se măsoară astfel: lățimea carcasului fără coroană x înălțimea carcasului x grosimea carcasului. Descrierea de măsurare a ceasului și imaginea o puteți găsi în dicționarul de ceasornicărie. :28x28 mm

Ați vizualizat urmatoarele produse

  • Calvin Klein Addict K7W2M616 vel. M
info@vivantis.ro9-17 ore+40 312 295 132
Toate în stocx
prvni