Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Contrast K9E211B1

Brand: Calvin Klein
Îți place să decorezi accesorii pe care nimeni nu le poate trece cu vederea? Atunci veți fi literalmente încântat de ceasul Calvin Klein . Carcasa și tracțiunea lor din cele mai fine oțel inoxidabil… Descriere și parametrii

Descriere

Îți place să decorezi accesorii pe care nimeni nu le poate trece cu vederea? Atunci veți fi literalmente încântat de ceasul Calvin Klein . Carcasa și tracțiunea lor din cele mai fine oțel inoxidabil și cadranul formează o unitate monolitică - pe întregul perimetru al cursei duce o dungă neagră spectaculoasă, care „continuă” pe cadran în stilul clasic. Există, de asemenea, o ștampilă de date pentru poziția 3. Răsfățați-vă cu eticheta de calitate Swiss Made și fiți un domn perfect în orice moment.

Observații

Ceasul se livrează în Calvin Kleincutia originală Calvin Klein.

Parametrii

Țara de origine
Ceasuri elvețiene
Cronograf
Fără cronografe
Mărimea
mare (lățime 4-5,49 cm)
Lățimea curelușei
22 mm
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
oțel
Curea
oțel
Culoarea curelei/brățării
Negru - argintie
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
30 m- ploaie
Dimensiune
40 x 46 mm

Funcție

Indicator dată
Datieră
zile
:
ore
:
minute
:
secunde