loading

Calvin Klein Endless K7V236L6

Codul produsului: hCK561

Calvin Klein Endless K7V236L6

Produsul nu este disponibil. Vă rugăm să alegeți alte produse marca Calvin Klein .
Vă mulțumim pentru înțelegere.

Calvin KleinEndless K7V236L65331.62out_of_stock

Accesorii Classic nu este niciodată de ajuns. Atunci când adăugarea este un ceas proiectat de legendarul brand de moda Calvin Klein , o piesă care pur și simplu trebuie să aibă. cadran mici de argint se bazează pe designul tradițional - decorat cu mâinile subțiri, indexuri și trei cifre. Design Light are , de asemenea , o curea din piele albă , care va iesi in evidenta pielea perfect bronzata. Vei iubi buzunarului mai mici din oțel inoxidabil placat cu aur roz pe care , după prima atingere convinge cea mai bună calitate. Bucurați - vă de un supliment la desemnarea de prestigiu Swiss Made și să fie șic în orice moment.

Observații:

Ceasul se livrează în cutia originală Calvin Klein.

Brand:

Calvin Klein

Dicționar de ceasornicărie

Parametrii

Cronograf :Fără cronografe
Dimensiune :medie (lățime 2,5-3,99 cm)
Garanție :3 ani (2 + 1 Gratis)
Tipul de Mecanism :Quartz - baterie ?Quartz - baterie

cuarț

Carcas :oțel - aurit
Curea :piele
Culoarea curelei/brățării :alb
Sticlă ?Geam Sticlă antireflexivă - Un geam protector împotriva reflectării. Cadranul este bine vizibil chiar și la lumina directă.
Hardlex - Cristal mineral durificat cu o suprafață modelată contra zgârăiturilor (patentat de ®Seiko Corporaction).
Cristal mineral - Sticla din aliaj de cuart. Duritatea ei este mai mare decât la geamul de acril.
Geam din plastic - Sticlă acrilică, se găsește la toate modelele, cu excepția cazurilor menționate. Se folosește în primul rând pentru modelele de ceasuri pentru copii.
Geam din safir - Cristalul din safir este un safir sintetic, reprezintă versiunea transparetntă a corindonului. Este modelul de sticlă cel mai rezistent care se folosește pentru ceasuri. Însă asta nu înseamnă că nu poate fi zgâreiat pentru abraziuni și dungi este mai rezistent.
Geam sferic - Cupola din sticlă e sub forma de lentilă, care asigură o citire mai bună de pe cadran.
Cristal mineral cu strat din safir - de bază este cristalul mineral acoperit cu un strat de safir.Acest strat face geamul mai rezistent la scârâieturi, dar nu este absolut nezgârâietor.
:
minerale
Impermiabilitate ?Rezistență la apăIndicile specificat corespunde nivelului de impermiabilitate. Pentru mai multe informații consultați tabelul de rezistență la apă din dicționarul de ceasornicărie. :30 m- ploaie
Dimensiune ?MărimiDimensiunele ceasurilor se măsoară astfel: lățimea carcasului fără coroană x înălțimea carcasului x grosimea carcasului. Descrierea de măsurare a ceasului și imaginea o puteți găsi în dicționarul de ceasornicărie. :26x30 mm

Ați vizualizat urmatoarele produse

  • Calvin Klein Endless K7V236L6
info@vivantis.ro9-17 ore+40 312 295 132
Produse de marcă
și originale
x
prvni