Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Established K9H211C6

Brand: Calvin Klein
Ceasul Calvin Klein este un favorit al tuturor bărbaților moderni cărora le plac accesoriile de înaltă calitate. Pe un chip de ceas luminos, în stil minimalist, veți găsi mâini cu luminiscență , o… Descriere și parametrii
Design de culoare (5):

Descriere

Ceasul Calvin Klein este un favorit al tuturor bărbaților moderni cărora le plac accesoriile de înaltă calitate. Pe un chip de ceas luminos, în stil minimalist, veți găsi mâini cu luminiscență, o dată și un logo al mărcii. Ceasul este fixat la încheietura mâinii printr-o curea de piele autentică, purtată plăcut. Tratează-te cu un ceas Calvin Klein și nu vei regreta.

Observații

Ceasul se livrează în Calvin Kleincutia originală Calvin Klein.

Parametrii

Țara de origine
Ceasuri elvețiene
Mărimea
mare (lățime 4-5,49 cm)
Cronograf
Fără cronografe
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
oțel
Curea
piele
Culoarea curelei/brățării
Negru
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
30 m- ploaie
Dimensiune
43 x 51 mm

Funcție

Luminiscență
indicator
zile
:
ore
:
minute
:
secunde