Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Even K7B211CY

Brand: Calvin Klein
Ceasurile pentru bărbați din atelierul popularului brand de modă Calvin Klein toată lumea la prima vedere îi va plăcea pe toți cu un stilou pentru accesorii elegante. Cadranul lor luminos atrage la… Descriere și parametrii
Design de culoare (9):

Descriere

Ceasurile pentru bărbați din atelierul popularului brand de modă Calvin Klein toată lumea la prima vedere îi va plăcea pe toți cu un stilou pentru accesorii elegante. Cadranul lor luminos atrage la prima vedere mâinile și indexurile înguste. Cadranul este asortat în culori cu o curea netedă din piele care fixează ceasul la încheietura mâinii. Tratează-te cu un accesoriu pe care îl poți purta cu costumul și cu ținuta casual confortabilă.

Observații

Ceasul se livrează în Calvin Kleincutia originală Calvin Klein.

Parametrii

Țara de origine
Ceasuri elvețiene
Mărimea
mare (lățime 4-5,49 cm)
Cronograf
Fără cronografe
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
oțel
Curea
piele
Culoarea curelei/brățării
Negru
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
30 m- ploaie
Dimensiune
42 x 48 x 7 mm

Funcție

Luminiscență
indicator
zile
:
ore
:
minute
:
secunde