Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Firm K3N23121

Brand: Calvin Klein
Calvin Klein este un concept în lumea modei. Imediat ce ai pus un ceas din atelierul ei la încheietura mâinii, vei afla de ce. Cadranul negru se bazează pe un design minimalist, care este atât de… Descriere și parametrii

Descriere

Calvin Klein este un concept în lumea modei. Imediat ce ai pus un ceas din atelierul ei la încheietura mâinii, vei afla de ce. Cadranul negru se bazează pe un design minimalist, care este atât de tipic pentru Calvin Klein - este decorat cu un logo sofisticat al mărcii și mâini simple. Carcasa din oțel inoxidabil convinge la prima atingere de cea mai bună calitate. Fixați-vă la încheieturi cu o lovitură din Milano din oțel inoxidabil . Răsfățați-vă cu o piesă de prestigiu Elvețian Made și bucurați-vă de atenția de dorit din împrejurimile voastre.

Observații

Ceasul se livrează în Calvin Kleincutia originală Calvin Klein.

Parametrii

Țara de origine
Ceasuri elvețiene
Cronograf
Fără cronografe
Mărimea
medie (lățime 2,5-3,99 cm)
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
oțel
Curea
oțel - brățară milanese
Culoarea curelei/brățării
argintie
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
30 m- ploaie

Produsul este, de asemenea, în secțiunile