Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Formality K4M216C3

Brand: Calvin Klein
Ceasurile Calvin Klein vor fi apreciate de domnii cărora le plac accesoriile elegante de înaltă calitate. Pe cadranul de argint sunt îndepărtate mâinile simple cu indexuri și există o întâlnire .… Descriere și parametrii

Descriere

Ceasurile Calvin Klein vor fi apreciate de domnii cărora le plac accesoriile elegante de înaltă calitate. Pe cadranul de argint sunt îndepărtate mâinile simple cu indexuri și există o întâlnire . Carcasa din oțel inoxidabil în combinație cu cureaua din piele autentică completează unitatea perfectă. Arată tuturor că ai un stil cu un ceas Calvin Klein .

Observații

Ceasul se livrează în Calvin Kleincutia originală Calvin Klein.

Parametrii

Țara de origine
Ceasuri elvețiene
Cronograf
Fără cronografe
Mărimea
mare (lățime 4-5,49 cm)
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
oțel - aurit - Acoperire PVD
Curea
piele
Culoarea curelei/brățării
Negru
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
30 m- ploaie
Dimensiune
43 x 51 x 11 mm

Funcție

Indicator dată
Datieră
Luminiscență
indicator
zile
:
ore
:
minute
:
secunde