Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Fraternity K9N111C1

Brand: Calvin Klein
Ceasurile de la renumitul brand de modă Calvin Klein sunt făcute pentru toți iubitorii de accesorii vizibile. La prima vedere, veți fi impresionat de carcasa pătrată rotunjită din oțel inoxidabil de… Descriere și parametrii

Descriere

Ceasurile de la renumitul brand de modă Calvin Klein sunt făcute pentru toți iubitorii de accesorii vizibile. La prima vedere, veți fi impresionat de carcasa pătrată rotunjită din oțel inoxidabil de înaltă calitate. Cadranul negru se bazează pe design clasic - decorat cu mâini și indici de argint. Există, de asemenea, o ștampilă pentru data în poziția 3. Încheietura este fixată cu o curea de piele neagră. Răsfățați-vă de calitate cu prestigioasa etichetă elvețiană Made and be always a gentleman true.

Observații

Ceasul se livrează în Calvin Kleincutia originală Calvin Klein.

Parametrii

Țara de origine
Ceasuri elvețiene
Mărimea
medie (lățime 2,5-3,99 cm)
Cronograf
Fără cronografe
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
oțel
Curea
piele
Culoarea curelei/brățării
Negru
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
50 m - duș
Dimensiune
38,7 x 44 x 11 mm

Funcție

Indicator dată
Datieră
Luminiscență
indicator și index
zile
:
ore
:
minute
:
secunde