Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

High Noon K8M271CN

Brand: Calvin Klein
Ceasurile Calvin Klein pentru bărbații care iubesc accesoriile de cea mai înaltă calitate. La prima vedere, veți fi atras de o față de ceas albastru închis, cu cronografii de înaltă precizie, cu… Descriere și parametrii
Design de culoare (4):

Descriere

Ceasurile Calvin Klein pentru bărbații care iubesc accesoriile de cea mai înaltă calitate. La prima vedere, veți fi atras de o față de ceas albastru închis, cu cronografii de înaltă precizie, cu funcție de cronometru, mâini luminiscente și ștampilă pentru data practică. Combinația dintre o curea din piele neagră și o carcasă din oțel inoxidabil arată excelent, făcându-ți ținuta întotdeauna perfectă. Pariați pe ceasuri de lux de calitate Swiss Made și nu veți regreta.

Observații

Ceasul se livrează în Calvin Kleincutia originală Calvin Klein.

Parametrii

Țara de origine
Ceasuri elvețiene
Lățimea curelușei
20 mm
Mărimea
mare (lățime 4-5,49 cm)
Cronograf
3 cronografe
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Model strojku
ETA G10.212
Carcas
oțel
Curea
piele
Culoarea curelei/brățării
Negru
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
50 m - duș
Hmotnost
62
Dimensiune
43 x 51 x 12,5 mm

Funcție

Luminiscență
indicator
Cronometru
cu o precizie de 1.10 secunde, max. 30 minute
Indicator dată
Datieră
zile
:
ore
:
minute
:
secunde