Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Lady Seduce K4E2N11P

Brand: Calvin Klein
Calvin Klein a fost popular în rândul femeilor din întreaga lume și nu este de mirare. La prima vedere, ceasul atrage atenția prin combinația sa de argintiu-roșu, care creează un aspect cu adevărat… Descriere și parametrii
Design de culoare (3):
Mai

Descriere

Calvin Klein a fost popular în rândul femeilor din întreaga lume și nu este de mirare. La prima vedere, ceasul atrage atenția prin combinația sa de argintiu-roșu, care creează un aspect cu adevărat luxos. În cadranul roșu minimalist putem găsi doar mâini de argint și sigla mărcii. Ceasul este fixat la încheietura mâinii printr-o tracțiune de calitate care combină oțelul cu o rășină întărită de calitate . Pariați pe un ceas Calvin Klein care va străluci mereu ca o stea.

Observații

Ceasul se livrează în Calvin Kleincutia originală Calvin Klein.

Parametrii

Țara de origine
Ceasuri elvețiene
Mărimea
medie (lățime 2,5-3,99 cm)
Cronograf
Fără cronografe
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Model strojku
ETA 901.001
Carcas
oțel
Curea
oțel
Culoarea curelei/brățării
roșu - argintie
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
30 m- ploaie
Dimensiune
30 x 34 x 7 mm
zile
:
ore
:
minute
:
secunde