Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Masculine K4D211G6

Brand: Calvin Klein
Ceasurile de modă Calvin Klein sunt perfecte pentru toți domnii cu un stilou pentru minimalism. Cadranul lor argintiu atrage la prima vedere designul clasic - este decorat cu mâini înguste de argint… Descriere și parametrii

Descriere

Ceasurile de modă Calvin Klein sunt perfecte pentru toți domnii cu un stilou pentru minimalism. Cadranul lor argintiu atrage la prima vedere designul clasic - este decorat cu mâini înguste de argint și indexuri numerice. Carcasa este din oțel inoxidabil de cea mai bună calitate, o curea de piele autentică. Ceasul se mândrește cu prestigioasa etichetă elvețiană Made, astfel încât puteți fi sigur că cumpărați un accesoriu foarte bun. Pariați pe un ceas pe care îl puteți purta pe o cămașă călcată cu precizie și pe o ținută casual confortabilă.

Observații

Ceasul se livrează în Calvin Kleincutia originală Calvin Klein.

Parametrii

Țara de origine
Ceasuri elvețiene
Cronograf
Fără cronografe
Mărimea
medie (lățime 2,5-3,99 cm)
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
oțel
Curea
piele
Culoarea curelei/brățării
cafeniu
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
30 m- ploaie
Dimensiune
39 x 43 x 9 mm
zile
:
ore
:
minute
:
secunde