Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Minimal K3M511Y6

Brand: Calvin Klein
Ceasurile Calvin Klein vor iubi toate femeile, cu o slăbiciune pentru accesorii excepționale. La prima vedere vei fi atras de o combinație de auriu roz și culoare argintie, ceea ce îi face să arate… Descriere și parametrii

Descriere

Ceasurile Calvin Klein vor iubi toate femeile, cu o slăbiciune pentru accesorii excepționale. La prima vedere vei fi atras de o combinație de auriu roz și culoare argintie, ceea ce îi face să arate ca o bijuterie de lux. Cadran de argint minimalist decorat cu mâini și indexuri înguste de bronz. Cureaua de la Milano este realizată din oțel inoxidabil de înaltă calitate și se adaptează întotdeauna la forma mâinii tale. Răsfățați-vă cu calitatea ceasurilor Calvin Klein .

Observații

Ceasul se livrează în Calvin Kleincutia originală Calvin Klein.

Parametrii

Țara de origine
Ceasuri elvețiene
Mărimea
mare (lățime 4-5,49 cm)
Cronograf
Fără cronografe
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
oțel
Curea
brățară milanese - oțel
Culoarea curelei/brățării
argintie
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
30 m- ploaie
Dimensiune
40 x 48 x 7 mm
zile
:
ore
:
minute
:
secunde