Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Minimal K3M5155N

Brand: Calvin Klein
Ceasurile de modă Calvin Klein sunt perfecte pentru toți bărbații moderni care iubesc accesoriile de lux. Cadranul lor albastru închis impresionează prin logo-ul distinctiv al mărcii care se întinde… Descriere și parametrii

Descriere

Ceasurile de modă Calvin Klein sunt perfecte pentru toți bărbații moderni care iubesc accesoriile de lux. Cadranul lor albastru închis impresionează prin logo-ul distinctiv al mărcii care se întinde pe întreaga suprafață - astfel încât toată lumea poate vedea dintr-o privire din ce marca aparține inima ta. Carcasa este cea mai fină din oțel inoxidabil cu un strat PVD din aur mat, precum și o cursă din Milano care se adaptează circumferinței încheieturii mâinii, fără a fi nevoie de scurtare profesională. Tratează-te la un supliment unic.

Observații

Ceasul se livrează în Calvin Kleincutia originală Calvin Klein.

Parametrii

Țara de origine
Ceasuri elvețiene
Mărimea
mare (lățime 4-5,49 cm)
Cronograf
Fără cronografe
Lățimea curelușei
20 mm
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
oțel - Acoperire PVD
Curea
brățară milanese - oțel - Acoperire PVD
Culoarea curelei/brățării
aurie
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
30 m- ploaie
Hmotnost
80
Dimensiune
40 x 48 x 7 mm
zile
:
ore
:
minute
:
secunde