Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Minimal K3M52152

Brand: Calvin Klein
Ceasurile de modă Calvin Klein sunt perfecte pentru toate femeile moderne care iubesc accesoriile de lux. Fața lor de ceas impresionează prin logo-ul roșu distinctiv al mărcii care se întinde pe… Descriere și parametrii

Descriere

Ceasurile de modă Calvin Klein sunt perfecte pentru toate femeile moderne care iubesc accesoriile de lux. Fața lor de ceas impresionează prin logo-ul roșu distinctiv al mărcii care se întinde pe întreaga sa suprafață - astfel încât toată lumea poate vedea dintr-o privire ce brand aparține inimii tale. Carcasa este din cel mai fin oțel inoxidabil, precum și o tracțiune mată din Milano, care se adaptează la circumferința încheieturii mâinii, fără a fi nevoie de scurtare profesională. Tratează-te la un supliment unic.

Observații

Ceasul se livrează în Calvin Kleincutia originală Calvin Klein.

Parametrii

Țara de origine
Ceasuri elvețiene
Cronograf
Fără cronografe
Mărimea
medie (lățime 2,5-3,99 cm)
Lățimea curelușei
18 mm
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
oțel
Curea
brățară milanese - oțel
Culoarea curelei/brățării
argintie
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
30 m- ploaie
Dimensiune
35 x 39 x 7 mm
zile
:
ore
:
minute
:
secunde