Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

#MyCalvins K9D231VX SET

Brand: Calvin Klein
Ceasurile Calvin Klein sunt lucruri cu adevărat de lux pe care le vor plăcea toate femeile cu gust rafinat. Principalul avantaj al acestui set este că veți primi și alte două brățări din piele și pur… Descriere și parametrii

Descriere

Ceasurile Calvin Klein sunt lucruri cu adevărat de lux pe care le vor plăcea toate femeile cu gust rafinat. Principalul avantaj al acestui set este că veți primi și alte două brățări din piele și pur și simplu puteți fixa ceasul la oricare dintre ele . Bucurați-vă de calitate Swiss Made și bucurați-vă de atenția unei zone largi.

Observații

Ceasul se livrează în Calvin Kleincutia originală Calvin Klein.

Parametrii

Țara de origine
Ceasuri elvețiene
Cronograf
Fără cronografe
Mărimea
medie (lățime 2,5-3,99 cm)
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
oțel
Curea
piele
Culoarea curelei/brățării
multicoloră
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
30 m- ploaie
Dimensiune
32 x 36 mm
zile
:
ore
:
minute
:
secunde