Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Offsite K9K23529

Brand: Calvin Klein Cod: hCK721

Descriere

Acest ceas, legendarul brand Calvin Klein, este realizat pentru femeile care nu se tem de fapt. Este aproape imposibil să le treceți cu vederea, pentru că sunt tăiate la încheietura mâinii printr-o lovitură milaneză de 40 mm lățime, la umbra aurului de șampanie, așa că le puteți purta cu conștiința limpede și în loc de o brățară de lux. Setat într-o carcasă de oțel mică, fața de ceas se bazează pe un design minimalist - singurul lucru care îi perturbe consistența este mâinile mici, sigla și informația că este de cea mai bună calitate cu denumirea Swiss Made . Distrageți-vă de ceilalți cu această piesă extravagantă și bucurați-vă de atenția din împrejurimi.

Observații

Ceasul se livrează în Calvin Kleincutia originală Calvin Klein.

Parametrii

Țara de origine
Ceasuri elvețiene
Mărimea
mare (lățime 4-5,49 cm)
Cronograf
Fără cronografe
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
aurit - oțel - Acoperire PVD
Curea
aurit - oțel - Acoperire PVD
Culoarea curelei/brățării
aurie
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
30 m- ploaie
Greutate
70
Dimensiune
22 x 22 x 8 mm

Produkt je také v sekcích

Brand: Calvin Klein

Calvin Klein - designer de moda si creator de pietre de moda unic a fost născut în 1942 și în 80. secolul trecut, este renumit pentru colectia sa de blugi. Curând a pătruns în lumea parfumurilor si produse cosmetice de culoare.
Ceasuri Calvin Klein fac parte din producător mondial de ceas Swatch Group. Ceasuri sunt o garanție a calității și de precizie elvețiană de probă. Veți găsi clasice modele, precum si ceasuri de lux, cu un design nou. Te iubesc originalitatea si design de exceptie? Ceasuri Calvin Klein sunt imaginativ si mai presus de toate atemporal.

Brand de moda reprezintă nu numai ceas, ci, de asemenea, parfum, machiaj, bijuterii și moda accesorii.

Calvin Klein
zile
:
ore
:
minute
:
secunde