Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Posh K8Q331C6

Brand: Calvin Klein
Ceasurile Calvin Klein vor plăcea tuturor doamnelor care iubesc accesoriile atemporale. Cadranul lor luminos se bazează pe designul clasic - decorat cu mâini luminescente argintii și indici lungi și… Descriere și parametrii
Design de culoare (6):

Descriere

Ceasurile Calvin Klein vor plăcea tuturor doamnelor care iubesc accesoriile atemporale. Cadranul lor luminos se bazează pe designul clasic - decorat cu mâini luminescente argintii și indici lungi și înguste. Carcasa cu o lunetă în formă uimitoare este realizată din oțel inoxidabil de înaltă calitate. La încheietura mâinii, ceasul este fixat cu o curea din piele neagră care se va potrivi cu adevărat pe toate. Răsfățați-vă de calitate cu prestigioasa etichetă elvețiană Made and be always a lady true.

Observații

Ceasul se livrează în Calvin Kleincutia originală Calvin Klein.

Parametrii

Țara de origine
Ceasuri elvețiene
Cronograf
Fără cronografe
Mărimea
medie (lățime 2,5-3,99 cm)
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
oțel
Curea
piele
Culoarea curelei/brățării
Negru
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
30 m- ploaie
Dimensiune
32 x 36 mm

Funcție

Luminiscență
indicator
zile
:
ore
:
minute
:
secunde