Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Rise K7A231C1

Brand: Calvin Klein
Ceasurile Calvin Klein sunt perfecte pentru toate doamnele care adoră să vadă accesorii. Fața lor vă va atrage atenția la prima vedere în alb și negru, ceea ce conferă întregului aspect inconfundabil… Descriere și parametrii
Design de culoare (7):

Descriere

Ceasurile Calvin Klein sunt perfecte pentru toate doamnele care adoră să vadă accesorii. Fața lor vă va atrage atenția la prima vedere în alb și negru, ceea ce conferă întregului aspect inconfundabil. În caz contrar, cadranul se bazează pe un aspect minimalist - este decorat cu mâini înguste de argint și sigla mărcii. Ceasul este fixat la încheietura mâinii printr-o curea îngustă de piele neagră. Răsfățați-vă de calitate cu prestigioasa etichetă elvețiană Made and be unic.

Observații

Ceasul se livrează în Calvin Kleincutia originală Calvin Klein.

Parametrii

Țara de origine
Ceasuri elvețiene
Cronograf
Fără cronografe
Mărimea
medie (lățime 2,5-3,99 cm)
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
oțel
Curea
piele
Culoarea curelei/brățării
Negru
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
30 m- ploaie
Dimensiune
38 x 42 x 8 mm

Funcție

Luminiscență
indicator
zile
:
ore
:
minute
:
secunde