Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

K5727/2

Brand: Calypso Cod: hCL300

Descriere

Ceasuri sunt un lucru obișnuit pentru noi adulți. Amintiți - vă în această direcție , chiar și pentru copiii tăi și să le ia cu un brand ceas jucaus proiectat de Calypso . caz și rândul lor se bazează pe o culoare roz distinctiv, care tinerii fecioarele în mod inerent. Afișaj digital cu iluminare din spate are caracteristici utile - puteți utiliza calendarul, alarma și cronometrul. Accesoriul perfect pentru orice femeie moderna.

Parametrii

Mărimea
medie (lățime 2,5-3,99 cm)
Cronograf
Fără cronografe
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
plast
Curea
cauciuc
Culoarea curelei/brățării
roz
Sticlă
plastic
Impermiabilitate
50 m - duș
Dimensiune
34 x 38 mm

Funcție

Alte
iluminat
Iluminare
iluminare electrică
Cronometru
cu o precizie de 1/100 a doua
Numărul de alarme
1

Produkt je také v sekcích

Brand: Calypso

Calypso marca a fost lansat în urmă cu zece ani de către Grupul Festina, care este în principal angajate în producția de ceasuri cunoscute mai bine Festina. Compania vrea să introducă o colecție de ceas pentru adolescenti si tineri, care a reușit.
Ceasuri Calypso
îndeplinească cerințele simple, nu numai pentru tânăra generație. Pe cont propriu aici vine toată lumea care îi place un stil distinctiv, extravaganță și accesorii de moda.

Acesta este, în principal despre ceasuri de moda la prețuri mari pe care vă puteți răsfăța în mai multe culori.

Calypso
zile
:
ore
:
minute
:
secunde