Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Vivadays a demarat: Săptămâna reducerilor exclusive până la 77 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Cameron W10892

Brand: Gant
Ceasul de modă Gant este perfect pentru toți domnii cu o eleganță rafinată. Cadranul lor luminos vă va impresiona la prima vedere cu cronografii eficiente care conferă întregului aspect retro… Descriere și parametrii

Descriere

Ceasul de modă Gant este perfect pentru toți domnii cu o eleganță rafinată. Cadranul lor luminos vă va impresiona la prima vedere cu cronografii eficiente care conferă întregului aspect retro atemporal. Mâinile din plastic și indici în culori argintii se potrivesc perfect cu cazul oțelului inoxidabil de cea mai bună calitate. Ceasul este fixat la încheietură cu o curea elegantă din piele maro. Cu siguranță veți aprecia impermeabilul de până la 100 de metri, datorită căruia ceasul va supraviețui înotând în piscină. Tratează-te cu un accesoriu care completează perfect nu numai costumul perfect tăiat.

Observații

Ceasul se livrează în Gantcutia originală Gant.

Parametrii

Mărimea
mare (lățime 4-5,49 cm)
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
oțel
Curea
piele
Culoarea curelei/brățării
cafeniu
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
100m- înnot
Dimensiune
45 x 45 mm

Funcție

Alte
cardan 24 ore
Indicator dată
Datieră
Cronometru
cu precizie 11 sucundă, max. 60 minute
Tahimetru
taheometru

Produsul este, de asemenea, în secțiunile

zile
:
ore
:
minute
:
secunde