Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Garantăm livrarea până de Crăciun - mai multe informații aici.
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132

C4602/1

Brand: Candino Cod: hCD224

Descriere

Uita - te la atelierul de brand Candino sunt ideale pentru femeile care sunt mulțumiți doar cu cei mai buni. cadran lor perla are o impresie foarte delicată , care este amplificată de zircon clar căptușesc perimetrului său. Un alt zirconiul găsit pe carcasa roz din oțel aurit, care arata foarte romantic. Curea din piele cusută ceas încheietura mâinii , cu un capac de satin de lux. Accentuati farmecele naturale ceasuri cu o calitate Swiss Made.

Parametrii

Țara de origine
Ceasuri elvețiene
Mărimea
medie (lățime 2,5-3,99 cm)
Cronograf
Fără cronografe
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
aurit - oțel
Curea
piele
Culoarea curelei/brățării
Bej
Sticlă
safir
Impermiabilitate
50 m - duș
Decorare
zircon
Greutate
32
Dimensiune
34 x 38 x 8 mm

Funcție

Luminiscență
indicator
Brand: Candino

Candino, un brand ceas elvețian, care a fost fondată în 1947, și, astfel, are mulți ani de experiență în acest domeniu. Până în 2002 a fost de companie destul de mic. Anul 2002 a fost un reper important in dezvoltarea companiei. În acest an este preluată de Festina și fundalul acestui mare preocupare a ajutat foarte mult compania sa se dezvolte.

Ceasuri Candino au caracteristicile tipice elvețian, cum ar fi de calitate, tradiție, diligență și onestitate. Ceasuri sunt stilul, moda si calitate la un pret mare.

Candino
zile
:
ore
:
minute
:
secunde