Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

CT203-05

Brand: Cannibal
Vrei să-l urmărești pe fiul sau nepotul tău și nu ești sigur dacă îi vor face plăcere? Pariați pe ceasurile Cannibal . Ceasul se bazează pe un aspect clasic, deci se potrivește perfect pe încheietura… Descriere și parametrii

Descriere

Vrei să-l urmărești pe fiul sau nepotul tău și nu ești sigur dacă îi vor face plăcere? Pariați pe ceasurile Cannibal . Ceasul se bazează pe un aspect clasic, deci se potrivește perfect pe încheietura mâinii. Cureaua din material textil, cu închidere Velcro, completează perfect cadranul alb bine amenajat. Bucuria copilului este contagioasă, așa că tratați-o cât mai des.

Parametrii

Cronograf
Fără cronografe
Mărimea
medie (lățime 2,5-3,99 cm)
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
alamă
Curea
textil
Culoarea curelei/brățării
albastru
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
30 m- ploaie

Produsul este, de asemenea, în secțiunile