Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Transport gratuit de la 499 lei  | 2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132

Ceas cu alarmă TQ 140-1

Brand: Casio Cod: hCA2526

Descriere

Noțiuni de bază până la începutul anului nu este confortabil despre oricine. Atunci când acest lucru, dar trebuie să fie de ce el cel puțin nezpříjemnit de design accesoriu? Acest drept este ceas cu alarmă retro proiectat de cele mai bune mărci Casio. pouzdlo său de pariuri pe o formă pătrată, dar cu siguranta cel mai semnificativ toamna în dragoste cu indici și mâinile luminescente, mulțumită cărora veți vedea ora curentă în mijlocul nopții. Decora dvs. de nightstand complement elegant și de a fi siguri că niciodată nu se va nezaspíte.

Parametrii

Țara de origine
Ceasuri japoneze
tipul de ceasuri
ceasuri cu alarmă
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
plast
Dimensiune
57 x 57 mm
Brand: Casio

Compania japoneza Casio a fost r. 1957 ca un producător de calculatoare, dar piața a apărut pentru a viziona în 1974. În primele modele folosit cunoștințele și experiența de calculatoare anterioare dezvoltare, precum și jurnale electronice, și datorită acestor inovații în curând dezvoltat într-unul dintre brandurile de ceasuri cele mai răspândite acum.
Ceasuri Casio nu sunt doar indicator de timp, dar conține multe caracteristici utile - Jurnal, capacitatea de a afișa imagini, pentru a determina temperatura sau latitudinea și lungime măsurătorile de ritmul cardiac și mai mult.
Casio este cunoscut în întreaga lume pentru inovare sale, valoarea și viață lungă. Acesta îndeplinește toate cerințele ridicate de un stil de viață activ și oferă utilizarea modelelor sale în toate tipurile de activități de la uzura normala, prin deplasare, navigând la sala de fitness.

Profită de reducerile excepționale de până la 70% la modelele selectate Casio.

Casio
zile
:
ore
:
minute
:
secunde