loading

Casio BABY-G BG 6903-1B

Codul produsului: hCA2583

Casio BABY-G BG 6903-1B

Disponibilitate:peste 2 zile la Dv.
Preț:487 lei

Adaugă la Preferate

 • Transport gratuit de la 499 lei
CasioBABY-G BG 6903-1B2690.68In stock
Independent, jucăuș și în toate circumstanțele lor. Aceasta este femeia sau fata care are un ceas de mână Baby-G marca Casio. fata lor verde distinctiv arată pur și simplu perfectă și pentru a sublinia perfect orice tinuta. Amatori sporturi de apă vor aprecia rezistente la apa pana la 200 de metri, datorită căreia se poate scufunda în condiții de siguranță , cu ceasul la încheietura mâinii. Intreaga colectie Baby-G se caracterizează printr-o structură masivă care este rezistent la impact, șocuri și vibrații. Dacă este necesar, puteți afișa cu iluminare din spate cu LED-uri digitale.

Ia noi aventuri cu un accesoriu elegant!

caracteristici:

 • Calendarul complet automat: sistemul este programat pentru mai multe decenii înainte, datorită căreia nu trebuie să se ocupe cu anii bisecți.
 • Cronometru: măsurarea timpului la 1/100 timpul maxim de funcționare de 100 de ore.
 • Numărătoarea inversă cronometru pentru intervalul de formare: Numără înapoi după o secundă, vă poate fi setat la un maxim de 100 de minute
.

După setarea orei, un semnal sonor, iar ceasul va începe numărătoarea inversă aceeași întindere - o caracteristică perfectă pentru intervalul de formare.

 • Memoria Lap: ceasuri de memorie au până la 60 de ture; în memorie stochează data, ora și valoarea măsurată a timpului.
 • 3 alarmă multi-funcțional: Puteți alege din mai multe tipuri de alarme; Puteți seta o alarmă de zi cu zi, alarma lunar, pana in prezent, alarma pentru un timp într-o lună.
 • Semnalul de ceas: se aude bip la fiecare oră.
 • Alarmă cu funcție de amânare: alarma va suna după câteva minute până când este complet oprit.
 • Mod silențios: apăsați un singur buton pentru a activa sau dezactiva toate sunetele
 • .

  O caracteristică ideală pentru vizitatorii frecvente la cinema sau teatru.

 • Ora duală permite afișarea simultană a doua oară
 • .

  Funcția ideal pentru toți călătorii pasionați și cei care au un iubit în străinătate.

 • 12/24 Mode: Alegeți dacă va afișa ora în format de 24 de ore cu 12 ore sau.
  • Spoturi:

   Instrucțiuni în limba engleză pentru download AICI .

   Observații:

   Ceasul se livrează în cutia originală Casio.

   Brand:

   Casio

   Dicționar de ceasornicărie

   Parametrii

   Cronograf :Fără cronografe
   Dimensiune :mare (lățime 4-5,49 cm)
   Garanție :3 ani (2 + 1 Gratis)
   Tipul de Mecanism :Quartz - baterie ?Quartz - baterie

   cuarț

   Carcas :plast
   Curea :cauciuc
   Culoarea curelei/brățării :Negru
   Sticlă ?Geam Sticlă antireflexivă - Un geam protector împotriva reflectării. Cadranul este bine vizibil chiar și la lumina directă.
   Hardlex - Cristal mineral durificat cu o suprafață modelată contra zgârăiturilor (patentat de ®Seiko Corporaction).
   Cristal mineral - Sticla din aliaj de cuart. Duritatea ei este mai mare decât la geamul de acril.
   Geam din plastic - Sticlă acrilică, se găsește la toate modelele, cu excepția cazurilor menționate. Se folosește în primul rând pentru modelele de ceasuri pentru copii.
   Geam din safir - Cristalul din safir este un safir sintetic, reprezintă versiunea transparetntă a corindonului. Este modelul de sticlă cel mai rezistent care se folosește pentru ceasuri. Însă asta nu înseamnă că nu poate fi zgâreiat pentru abraziuni și dungi este mai rezistent.
   Geam sferic - Cupola din sticlă e sub forma de lentilă, care asigură o citire mai bună de pe cadran.
   Cristal mineral cu strat din safir - de bază este cristalul mineral acoperit cu un strat de safir.Acest strat face geamul mai rezistent la scârâieturi, dar nu este absolut nezgârâietor.
   :
   minerale
   Impermiabilitate ?Rezistență la apăIndicile specificat corespunde nivelului de impermiabilitate. Pentru mai multe informații consultați tabelul de rezistență la apă din dicționarul de ceasornicărie. :200 m - scufundare
   Greutate :48 g
   Dimensiune ?MărimiDimensiunele ceasurilor se măsoară astfel: lățimea carcasului fără coroană x înălțimea carcasului x grosimea carcasului. Descrierea de măsurare a ceasului și imaginea o puteți găsi în dicționarul de ceasornicărie. :45x49x12 mm

   Funcție

   Indicator de date ?Afișarea dății Data - Indică data actuală cu ajutorul numerelor. Acesta poate fi automatizat, localizat intr-un singur sau două locuri și se află într-o ecran mic de pe cadran. Pentru unele tipuri este realizat sub formă de cadran pe care se indica un ac.
   Ziua săptămânii - indică denumirea zilelor în săptămână prin scurtări de limbaj străin(pot fi și două limbi) într-un ecran mic de pe cadran sau cu ajutorul indicatorului și cadranului cu denumirea zilelor.
   Calendar - Afișează ziua, luna și eventual anul.
   Calendar Perpetual - Un calendar preprogramat pe bază mecanică, distinge lungimea lunii și anii bisecți. Utilizat și la modelele analoagice.
   Calendar automat - Funcția pentru câteva ceasuri digitale și combinate unde calendarul e preprogramat pentru câteva zeci de ani.
   :
   calendar complet automat
   Iluminare ?Iluminare After Glow - Iluminarea de fundal luminează după apăsarea pe buton încă cca 5 sec., apoi se stinge automat.
   Iluminarea EL automată de fundal - Când înclinați ceasul spre fața dvs. automat se pornește iluminarea de fundal al display-ului sau cadranului.
   Iluminarea EL - Iluminarea de fundal a display-ului sau cadranului.
   Strat luminiscent - Stratul fluorescent mărește perioada de iluminare și puteți pentru cca 6 ore să urmăriți timpul chiar și în condițiile de vizibilitate slabă sau întuneric complet.
   Iluminare LED - Pentru iluminarea de fundal a cadranului sau display-ului se folosește LED-ul.
   INDIGLO - Numai pentru ceasurile de Timex , încorporează un ecran electroluminiscent pentru iluminarea cadranului sau display-ului.
   Trigalight - O tehnologie, a ceasului TRASER, de iluminare revoluționară a acelor indicatoare și a marcajelor. Microtuburile conțin gaz radioactiv, și realizează o iluminare continuă fără un aport energetic din exterior.
   :
   iluminare electrică
   Cronometru ?CronometruFuncție de măsurare a timpului. Unele modele permit măsurarea mai multor ture. :cu o precizie de 1/100 a doua, max. 100 oră
   Alarmă ?AlarmăUn dispozitiv care emite un sunet, la un timp prestabilit.

   Memento - Anunță data stabilită printr-un sunet.
   Alarm cu efecte - în locul semnalului obișnuit, sună o melodie, eventual ceasul poate si vibra.
   Semnal orar - Anunțuri sonore ce se repetată la fiecare oră.
   Multialarm - O alarmă simplă care se repetă la fiecare 24 de ore și la o perioadă stabilită (oră, ziua, luna)
   Snooze - Funcție de amânare a sunetului, valabila numai pentru ceasurile digitale. Niciodata nu va lasă să dormiți prea mult.
   :
   3 (budík, semnal pe oră, cu funcția Snooze)
   Taimer ?TimerCeasul enumără timpul prestabilit până la zero. Când ajunge la zero apare un ton. Unele ceasuri au yacht-timer, un timer adaptat pentru numărătoarea inversă pentru starturi. :1
   Alte :1224 regim orar, ceas dual, rezistent la șocuri

   Ați vizualizat urmatoarele produse

   • Casio BABY-G BG 6903-1B
   info@vivantis.ro9-17 ore+40 312 295 132
   Produse de marcă
   și originale
   x
   Cu mare drag adaptăm ofertele personalizate pentru Dvs, și pentru ca să reușim, utilizăm fișierele cookie.
   Utilizând acest site, vă dați acordul pentru utilizarea cookie. Mai multe informații
   OK
   prvni