Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Collection MCW-110H-2A2VEF (198)

Brand: Casio
Ceasurile Casio nu ar trebui să lipsească niciunui domn modern. Trei cronografii cu funcție de cronometru și un indicator de timp de 24 de ore sunt îndepărtate pe cadranul albastru. Mâinile… Descriere și parametrii

Descriere

Ceasurile Casio nu ar trebui să lipsească niciunui domn modern. Trei cronografii cu funcție de cronometru și un indicator de timp de 24 de ore sunt îndepărtate pe cadranul albastru. Mâinile luminiscente cu indici oferă o imagine de ansamblu asupra timpului curent chiar și în condiții dificile . Există, de asemenea, ștampila de date necesară. Pasionații de apă și înot vor fi încântați de funcția de 10 ATM-uri impermeabilă, ceea ce înseamnă că nu trebuie să vă luați ceasul când intrați în piscină. Pariați pe ceasurile Casio, potrivite pentru orice ocazie.

Parametrii

Țara de origine
Ceasuri japoneze
Mărimea
mare (lățime 4-5,49 cm)
Cronograf
3 cronografe
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
plast
Curea
plast
Culoarea curelei/brățării
Negru
Sticlă
plastic
Impermiabilitate
100m- înnot
Hmotnost
50
Dimensiune
50 x 60 x 14,3 mm

Funcție

Indicator dată
Datieră
Alte
cardan 24 ore
Luminiscență
indicator și index
Cronometru
cu precizie 11 sucundă, max. 30 minute
zile
:
ore
:
minute
:
secunde