Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Vivadays a demarat: Săptămâna reducerilor exclusive până la 77 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Collection MTP 1236GL-7B

Brand: Casio
Ceasuri din atelierul de branduri populare Casio va iubi toate doamnele cu o înclinație pentru accesorii clasice. cadran lor luminoase decorate cu mâinile și cifre negre, care asigură o bună… Descriere și parametrii

Descriere

Ceasuri din atelierul de branduri populare Casio va iubi toate doamnele cu o înclinație pentru accesorii clasice. cadran lor luminoase decorate cu mâinile și cifre negre, care asigură o bună lizibilitate a timpului. Încheietură ceas-capsate curea din piele neagră cu model de crocodil atemporal. Se decoreaza cu accesoriu care se potrivește într-adevăr totul.

Parametrii

Țara de origine
Ceasuri japoneze
Cronograf
Fără cronografe
Mărimea
medie (lățime 2,5-3,99 cm)
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
alamă - Acoperit
Curea
piele
Culoarea curelei/brățării
Negru
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
0 m- fără apă
Hmotnost
31
Dimensiune
33 x 38 x 8 mm

Produsul este, de asemenea, în secțiunile

zile
:
ore
:
minute
:
secunde