Politica de confidențalitate la Vivantis.ro
Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” , sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumeavoastrú pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.
Înțeleg
Ajustare setări
Mai multe informații despre confidențialitate
loading

Casio Collection W S220-1A

Codul produsului: hCA2658

Casio Collection W S220-1A

Disponibilitate:estimam pe 29.5. la Dv.
Preț:268 lei

Adaugă la Preferate

 • Transport gratuit de la 499 lei
CasioCollection W S220-1A1494.64In stock

Ceasuri din atelierul de popular brand Casio la prima vedere dragoste toți domnii cu un gust pentru accesorii sportive atemporale. caz și încheietura mâinii de cauciuc mai masiv muta lor arata foarte elegant. Ceasul este alimentat cu energie solară, astfel încât nu trebuie să se ocupe înlocuiți bateria - pe ecran , de asemenea , vă arată cât de multe procente sunt încărcate. Amatori sporturi de apă vor aprecia rezistent la apă până la 100 de metri, prin care puteți viziona pe încheietura mâinii chiar să înoate. Puteți utiliza, de asemenea, o varietate de funcții, care are un display digital cu LED-uri chihlimbar:

 • Complet automat calendar: sistemul este programat pentru anul 2100, datorită căreia nu trebuie să se confrunte cu anii bisecți.
 • Cronometru: 1/100 secunde ca timpul maxim a alerga de 100 de ore.
 • Numărătoarea inversă cronometru pentru intervalul de formare: Numără înapoi după o secundă, este posibil să se stabilească un maxim de 2x100 minute

.

După setarea orei, un semnal sonor, iar ceasul va începe numărătoarea inversă aceeași întindere - o caracteristică perfectă pentru intervalul de formare.

 • Desparte + memorie pe roți: ceasuri au memorie de până la 120 de runde - înregistrează data și ora măsurate (total și între timp).
 • ori Lumea: Puteți seta intervalele orare va fi afișată în lume
 • .

  Fiecare fus orar este reprezentat de oraș mare în acest domeniu - New York, Londra, ...

 • 12/24 Mode: Alegeți dacă va afișa ora în format de 24 de ore cu 12 ore sau.
 • 5x alarmă: alarmă de zi cu zi , care vă avertizează în fiecare zi , în același timp , pe care le setați.
 • Semnalul de ceas: se aude bip la fiecare oră.
 • Alarmă cu funcție de amânare: alarma va suna după câteva minute până când este complet oprit.
 • Brand:

  Casio

  Dicționar de ceasornicărie

  Parametrii

  Cronograf :Fără cronografe
  Dimensiune :mare (lățime 4-5,49 cm)
  Garanție :3 ani (2 + 1 Gratis)
  Tipul de Mecanism ?MecanismAutomat - arcul principal se  deruleaza prin mișcare mecanică a manilor.
  Citizen EcoDrive - sistem revoluționar de aprovizionare din energia solara (nu mai schimbați nici o baterie)
  Fossil Twist - ceas cu doua mecanisme. Acul indicator al secundelor e este pornit automat, celelalte cu ajutorul mecanismului Quartz.
  Mecanic - se reîncarcă prin remontarea rotorului.
  Quartz – baterie - mecanismul este aprovizionat de baterii.
  Quartz - baterii solare - mecanismul electronic este aprovizionat de la energia luminii.
  Seiko kinetic - sistem automat de aprovizionare, o parte din energie este rezervată în gerenator, cu ajutorul acesteia se mareste durata de funcționare.

  Pentru mai multe informatii consultați dicționarul de ceasornicărie dicționarul de ceasornicărie.
  :
  Quartz - baterie solară
  Carcas :cauciuc
  Curea :cauciuc
  Culoarea curelei/brățării :Negru
  Sticlă ?Geam Sticlă antireflexivă - Un geam protector împotriva reflectării. Cadranul este bine vizibil chiar și la lumina directă.
  Hardlex - Cristal mineral durificat cu o suprafață modelată contra zgârăiturilor (patentat de ®Seiko Corporaction).
  Cristal mineral - Sticla din aliaj de cuart. Duritatea ei este mai mare decât la geamul de acril.
  Geam din plastic - Sticlă acrilică, se găsește la toate modelele, cu excepția cazurilor menționate. Se folosește în primul rând pentru modelele de ceasuri pentru copii.
  Geam din safir - Cristalul din safir este un safir sintetic, reprezintă versiunea transparetntă a corindonului. Este modelul de sticlă cel mai rezistent care se folosește pentru ceasuri. Însă asta nu înseamnă că nu poate fi zgâreiat pentru abraziuni și dungi este mai rezistent.
  Geam sferic - Cupola din sticlă e sub forma de lentilă, care asigură o citire mai bună de pe cadran.
  Cristal mineral cu strat din safir - de bază este cristalul mineral acoperit cu un strat de safir.Acest strat face geamul mai rezistent la scârâieturi, dar nu este absolut nezgârâietor.
  :
  plastic - sferic
  Impermiabilitate ?Rezistență la apăIndicile specificat corespunde nivelului de impermiabilitate. Pentru mai multe informații consultați tabelul de rezistență la apă din dicționarul de ceasornicărie. :100m- înnot
  Greutate :45 g
  Dimensiune ?MărimiDimensiunele ceasurilor se măsoară astfel: lățimea carcasului fără coroană x înălțimea carcasului x grosimea carcasului. Descrierea de măsurare a ceasului și imaginea o puteți găsi în dicționarul de ceasornicărie. :50x51x13 mm

  Funcție

  Indicator de date ?Afișarea dății Data - Indică data actuală cu ajutorul numerelor. Acesta poate fi automatizat, localizat intr-un singur sau două locuri și se află într-o ecran mic de pe cadran. Pentru unele tipuri este realizat sub formă de cadran pe care se indica un ac.
  Ziua săptămânii - indică denumirea zilelor în săptămână prin scurtări de limbaj străin(pot fi și două limbi) într-un ecran mic de pe cadran sau cu ajutorul indicatorului și cadranului cu denumirea zilelor.
  Calendar - Afișează ziua, luna și eventual anul.
  Calendar Perpetual - Un calendar preprogramat pe bază mecanică, distinge lungimea lunii și anii bisecți. Utilizat și la modelele analoagice.
  Calendar automat - Funcția pentru câteva ceasuri digitale și combinate unde calendarul e preprogramat pentru câteva zeci de ani.
  :
  calendar complet automat
  Iluminare ?Iluminare After Glow - Iluminarea de fundal luminează după apăsarea pe buton încă cca 5 sec., apoi se stinge automat.
  Iluminarea EL automată de fundal - Când înclinați ceasul spre fața dvs. automat se pornește iluminarea de fundal al display-ului sau cadranului.
  Iluminarea EL - Iluminarea de fundal a display-ului sau cadranului.
  Strat luminiscent - Stratul fluorescent mărește perioada de iluminare și puteți pentru cca 6 ore să urmăriți timpul chiar și în condițiile de vizibilitate slabă sau întuneric complet.
  Iluminare LED - Pentru iluminarea de fundal a cadranului sau display-ului se folosește LED-ul.
  INDIGLO - Numai pentru ceasurile de Timex , încorporează un ecran electroluminiscent pentru iluminarea cadranului sau display-ului.
  Trigalight - O tehnologie, a ceasului TRASER, de iluminare revoluționară a acelor indicatoare și a marcajelor. Microtuburile conțin gaz radioactiv, și realizează o iluminare continuă fără un aport energetic din exterior.
  :
  LED
  Cronometru ?CronometruFuncție de măsurare a timpului. Unele modele permit măsurarea mai multor ture. :cu o precizie de 1/100 a doua, max. 100 oră
  Alarmă ?AlarmăUn dispozitiv care emite un sunet, la un timp prestabilit.

  Memento - Anunță data stabilită printr-un sunet.
  Alarm cu efecte - în locul semnalului obișnuit, sună o melodie, eventual ceasul poate si vibra.
  Semnal orar - Anunțuri sonore ce se repetată la fiecare oră.
  Multialarm - O alarmă simplă care se repetă la fiecare 24 de ore și la o perioadă stabilită (oră, ziua, luna)
  Snooze - Funcție de amânare a sunetului, valabila numai pentru ceasurile digitale. Niciodata nu va lasă să dormiți prea mult.
  :
  5x (budík, semnal pe oră, cu funcția Snooze)
  Taimer ?TimerCeasul enumără timpul prestabilit până la zero. Când ajunge la zero apare un ton. Unele ceasuri au yacht-timer, un timer adaptat pentru numărătoarea inversă pentru starturi. :1
  Alte :1224 regim orar, fus orar al lumii
  info@vivantis.ro9-17 ore+40 312 295 132
  Alegeți din 31 986
  de produse
  x