Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Lichidare de stoc până la -80 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Edifice ERA-120DB-1AVEF (495)

Brand: Casio
Ceasul elegant Edifice de la Casio va captiva cu un cadran negru cu detalii roșii rafinate. Carcasa din argint și cureaua sunt realizate din oțel inoxidabil de înaltă calitate. Selectorul combinat… Descriere și parametrii
Design de culoare (2):
Mai

Descriere

Ceasul elegant Edifice de la Casio va captiva cu un cadran negru cu detalii roșii rafinate. Carcasa din argint și cureaua sunt realizate din oțel inoxidabil de înaltă calitate. Selectorul combinat combină afișarea timpului și a timpului digital. Ceasul are multe caracteristici: cronometru, cronometru pentru numărătoarea inversă, ceasuri deșteptător, ore lumii, data și chiar și o agendă telefonică pentru a stoca numere de telefon . Veți aprecia rezistența la apă până la 100 de metri . Îți place fiabilitatea și stilul? Pariați pe marca Casio .

Parametrii

Țara de origine
Ceasuri japoneze
Mărimea
mare (lățime 4-5,49 cm)
Cronograf
Fără cronografe
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
oțel
Curea
oțel
Culoarea curelei/brățării
argintie
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
100m- înnot
Hmotnost
170
Dimensiune
46,9 x 51,5 x 14,2 mm

Funcție

Alte
memoria contactelor telefonice - ora mondială
Luminiscență
indicator și index
Cronometru
cu o precizie de 1/100 a doua, max. 30 minute
Taimer
1
Numărul de alarme
3
zile
:
ore
:
minute
:
secunde