Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

EFR-569DB-1AVUEF (198)

Brand: Casio
Indiferent dacă purtați un costum formal sau o ținută casual confortabilă, Casio Edifice îți va tonifica întotdeauna ținuta. La prima vedere, trei cronografii cu funcție cronometru vă vor impresiona … Descriere și parametrii
Design de culoare (2):
Mai

Descriere

Indiferent dacă purtați un costum formal sau o ținută casual confortabilă, Casio Edifice îți va tonifica întotdeauna ținuta. La prima vedere, trei cronografii cu funcție cronometru vă vor impresiona , precum și o ștampilă de date . De asemenea, atrag mâini luminescente distincte cu indici care asigură o lizibilitate perfectă a timpului chiar și în vizibilitate slabă. De asemenea, veți aprecia rezistența la apă de până la 100 de metri, ceea ce înseamnă că nu trebuie să vă luați ceasul în timp ce înotați. Când îți pui Casio pe încheietura mâinii, ținuta ta primește o cu totul altă dimensiune.

Parametrii

Țara de origine
Ceasuri japoneze
Cronograf
3 cronografe
Mărimea
mare (lățime 4-5,49 cm)
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
oțel - parțial cu acoperire PVD
Curea
oțel
Culoarea curelei/brățării
argintie
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
100m- înnot
Dimensiune
48,4 x 56 mm

Funcție

Indicator dată
Datieră
Luminiscență
indicator și index
Cronometru
cu o precizie de 1.10 secunde, max. 60 minute
zile
:
ore
:
minute
:
secunde