Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

G-Shock G-SQUAD GBD-800-2ER

Brand: Casio
Dacă sunteți în căutarea unui accesoriu care arată excelent și nu vă dezamăgește în nicio situație, atunci Casio G-Shock este perfect pentru dvs. Ceasul are o funcție Bluetooth , atunci când este… Descriere și parametrii
Design de culoare (6):

Descriere

Dacă sunteți în căutarea unui accesoriu care arată excelent și nu vă dezamăgește în nicio situație, atunci Casio G-Shock este perfect pentru dvs. Ceasul are o funcție Bluetooth, atunci când este asociat cu smartphone-ul dvs., astfel încât să puteți utiliza potențialul ceasului la maxim. Ceasul oferă o varietate de caracteristici - cum ar fi un pedometru util care vă oferă o imagine de ansamblu a numărului de pași, calorii arse sau a activității dvs. zilnice, apoi harta 3D pentru a vă arăta traseul. Există, de asemenea , alarmă, calendar automat, cronometru de antrenament, cronometru multifuncțional, ora mondială (până la 300 de orașe), ceas de alarmă, modul 12 / 24h. Ceasul este realizat din rășină de înaltă calitate, ceea ce face ceasul ușor și impermeabil. Impermeabilitatea 20 ATM vă asigură că vă puteți baza pe ceas chiar și în adâncimea apei. Poftiți-vă cu un ceas Casio care puteți conta întotdeauna.

Parametrii

Țara de origine
Ceasuri japoneze
Mărimea
mare (lățime 4-5,49 cm)
Cronograf
Fără cronografe
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
plast
Curea
plast
Culoarea curelei/brățării
albastru
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
200 m - scufundare
Hmotnost
59
Dimensiune
49 x 57 x 16 mm

Funcție

Iluminare
LED- automatic
Cronometru
cu o precizie de 1/100 a doua, max. 24 oră
Taimer
1
Numărul de alarme
5x
Alte
iluminat - rezistent la șocuri - ceas dual - 1224 regim orar - pedometru - Bluetooth - ora mondială
zile
:
ore
:
minute
:
secunde