Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

G-Shock G-SQUAD Step Tracker GBD-800-7ER (626)

Brand: Casio
Dacă sunteți în căutarea unui add-on care arată excelent și nu vă dezamăgește în nicio situație, atunci ceasurile G-Shock Casio sunt făcute pentru dvs. Ceasul dispune de bluetooth , după ce se… Descriere și parametrii
Design de culoare (5):

Descriere

Dacă sunteți în căutarea unui add-on care arată excelent și nu vă dezamăgește în nicio situație, atunci ceasurile G-Shock Casio sunt făcute pentru dvs. Ceasul dispune de bluetooth , după ce se împerechează cu telefonul smartphone, puteți profita din plin de potențialul ceasului. Ceasuri oferă o gamă largă de funcții -. De exemplu , pedometru utile, care vă permite să țină evidența numărului de pași, caloriile arse și activitatea de zi cu zi, apoi servesc în 3D vizualizare hartă a traseului pierdut. Există, de asemenea, 5 alarme zilnice, calendar automat, temporizator de antrenament, cronometru multifuncțional, ceas deșteptător (până la 300 de orașe), mod 12 / 24h. Ceasurile sunt fabricate din rășină de înaltă calitate, făcându-le ușoare și impermeabile. Etanșeitatea la apă 20 bancomate asigură că vă puteți baza pe ceasuri chiar și în adâncime. Bucurați-vă de un ceas Casio pe care vă puteți baza întotdeauna.

Parametrii

Țara de origine
Ceasuri japoneze
Mărimea
mare (lățime 4-5,49 cm)
Cronograf
Fără cronografe
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
plast
Curea
plast
Culoarea curelei/brățării
alb
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
200 m - scufundare
Hmotnost
59
Dimensiune
49 x 57 x 16 mm

Funcție

Indicator dată
calendar complet automat
Alte
pedometru - iluminat - ora mondială - 1224 regim orar - Bluetooth - rezistent la șocuri - ceas dual
Iluminare
LED- automatic
Cronometru
cu o precizie de 1/100 a doua, max. 24 oră
Taimer
1
Numărul de alarme
5x
zile
:
ore
:
minute
:
secunde