Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Transport gratuit de la 499 lei  | 2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132

G-Shock Step Tracker GBA-800-2A2

Brand: Casio Cod: hCA2928

Descriere

Dacă sunteți în căutarea unui însoțitor minunat care să vă ajute să nu contați doar pașii, atunci Casio G-Shock Step Tracker GBA-800-2A2 este perfect pentru dvs..
Ceasul are o serie de caracteristici și, după cum sugerează și numele, cel mai interesant este cu siguranță un pedometru. Ceasul dvs. măsoară numărul de pași pe care i-ați parcurs pe parcursul zilei, oferindu-vă o estimare a caloriilor arse și a activității zilnice.

Caracteristici:
pedometru - 0 - 999 999 pași, ținta zilnică poate fi setată - 1000 - 50 000 pași - progresul va fi afișat după 1000 de pași, graficul pașilor în ultimele 11 ore.
5 alarme (ceas deșteptător)
5 cronometre (numărătoare inversă) - numără 1 minute, timp de rulare 1h
calendar automat -
până în 2099
Cronometru -
cu o durată de rulare de până la 24 de ore și o precizie de 1/100 secundă pentru primele 60 de minute, urmată de 1 secundă, până la 200 de intrări
Mod 12 / 24h
timp dublu
mâini ordonate
- pentru a avea o vedere neobstrucționată a afișajului, puteți apăsa butonul „curăță” de pe ecran
căutător telefon - Apăsați pentru a vă ajuta să găsiți un smartphone pierdut.

Datorită Bluetooth, veți avea toate statisticile stocate în aplicația mobilă G-Shock Connected - Android , iOS .
Ceasul este realizat din rășină de înaltă calitate, ceea ce face ceasul ușor și impermeabil. Etanșitatea de 20 ATM asigură că ceasul se poate scufunda în adâncimi. Poftiți-vă cu un ceas Casio care puteți conta întotdeauna.

Parametrii

Țara de origine
Ceasuri japoneze
Cronograf
Fără cronografe
Mărimea
mare (lățime 4-5,49 cm)
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
plast
Curea
plast
Culoarea curelei/brățării
turcoaz
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
200 m - scufundare
Greutate
61
Dimensiune
49 x 57 x 16 mm

Funcție

Luminiscență
indicator
Iluminare
LED- automatic
Cronometru
cu o precizie de 1/100 a doua, max. 24 oră
Taimer
5x
Numărul de alarme
5x
Alte
iluminat - Bluetooth - pedometru - Phone Finder - ceas dual - ora mondială - 1224 regim orar - rezistent la șocuri
Brand: Casio

Compania japoneza Casio a fost r. 1957 ca un producător de calculatoare, dar piața a apărut pentru a viziona în 1974. În primele modele folosit cunoștințele și experiența de calculatoare anterioare dezvoltare, precum și jurnale electronice, și datorită acestor inovații în curând dezvoltat într-unul dintre brandurile de ceasuri cele mai răspândite acum.
Ceasuri Casio nu sunt doar indicator de timp, dar conține multe caracteristici utile - Jurnal, capacitatea de a afișa imagini, pentru a determina temperatura sau latitudinea și lungime măsurătorile de ritmul cardiac și mai mult.
Casio este cunoscut în întreaga lume pentru inovare sale, valoarea și viață lungă. Acesta îndeplinește toate cerințele ridicate de un stil de viață activ și oferă utilizarea modelelor sale în toate tipurile de activități de la uzura normala, prin deplasare, navigând la sala de fitness.

Profită de reducerile excepționale de până la 70% la modelele selectate Casio.

Casio
zile
:
ore
:
minute
:
secunde