Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Lineage LCW M170TD-1A

Brand: Casio
Ceasurile dintr-o marcă tradițională Casio la prima vedere vor iubi fiecare gentleman modern cu pasiunea pentru accesorii de înaltă calitate și de precizie. Ceasul lor cu ceas în negru este decorat… Descriere și parametrii

Descriere

Ceasurile dintr-o marcă tradițională Casio la prima vedere vor iubi fiecare gentleman modern cu pasiunea pentru accesorii de înaltă calitate și de precizie. Ceasul lor cu ceas în negru este decorat cu mâini luminescente și indici care asigură o lizibilitate a timpului, în partea de jos puteți găsi un afișaj digital cu o serie de funcții utile. Cavitatea acoperă un cristal de safir care este rezistent la zgârieturi și chiar și după ani de uzură păstrează strălucirea stralucitoare. Cauza și împingerea sunt realizate din titan, care este incredibil de ușor, rezistent la zgârieturi și datorită proprietăților sale antialergice, potrivite și pentru cei mai sensibili purtători. Ceasurile sunt controlate prin radio - sunteți atât de încrezător că veți avea întotdeauna informații despre timpul de precizie atomică (funcționează în UE, SUA, China și Japonia). Dar vă veți bucura cu siguranță de energia solară, care vă va ajuta să nu aveți niciodată de a face cu înlocuirea bateriei. Dacă nu oferiți suficientă lumină naturală pentru ceasul dvs., acesta vă va avertiza despre pericolul de descărcare a mișcării lente a mâinii a doua - începe să sărit după două secunde. Pariați pe un add-on care nu vă va dezamăgi niciodată.

caracteristici:

  • Calendar complet automat: un sistem care este programat pentru mai multe decenii, ceea ce vă va ajuta să nu mai aveți de a face cu ani buni.
  • Cronometru: măsurarea timpului cu precizie de 1/100, cu un timp de funcționare maxim de 60 de minute.
  • Cronometrele de numărătoare inversă: numărătoarea inversă după o secundă, poate fi setată la maximum 100 de minute. După ce timpul de setare a trecut, ceasul emite semnalul sonor.
  • Alarmă de 5 ori: o alarmă zilnică care vă avertizează în fiecare zi în același timp pe care l-ați setat.
  • O oră: la fiecare oră se aude un semnal sonor.
  • Ora lumii: Această caracteristică vă informează despre timpul din întreaga lume. Fiecare fus orar este reprezentat de un oraș specific (Tokyo, New York, ...).
  • Modul 12/24: Alegeți dacă timpul va fi afișat în format de 12 ore sau 24 de ore.
  • Mod silențios: Apăsați un singur buton pentru a dezactiva sau a activa toate sunetele. Ideal pentru cinematografe frecvente sau vizitatori de teatru.

Parametrii

Țara de origine
Ceasuri japoneze
Cronograf
Fără cronografe
Mărimea
mare (lățime 4-5,49 cm)
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie solară
Carcas
titan
Curea
titan
Culoarea curelei/brățării
argintie
Sticlă
safir
Impermiabilitate
50 m - duș
Hmotnost
80
Dimensiune
40 x 46 x 9 mm

Funcție

Alarmă
5x (cu funcția Snooze, cu repetări)
Alte
iluminat - radio controlat - ora mondială
Indicator dată
calendar complet automat
Iluminare
LED
Cronometru
cu o precizie de 1/100 a doua, max. 60 minute
Taimer
1

Produsul este, de asemenea, în secțiunile

zile
:
ore
:
minute
:
secunde