Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

COVID - 19 informații actuale și întrebări frecvente
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

PROTREK PRW-60-2AER

Brand: Casio Cod: hCA2945

Descriere

Ceasurile exterioare Casio ProTrek sunt perfecte pentru toți iubitorii de adrenalină. Cadranul lor, încoronat cu o lunetă distinctivă și o curea de rășină,, captivează la prima vedere cu albastrul lui, făcând acest model o piesă cu adevărat discretă. Cel mai mult vă va plăcea încărcare solară, datorită căreia nu va trebui să vă ocupați de înlocuirea bateriei - Este suficient doar sa vă expuneți incheietura mâinii la lumina zilei si incarcarea solară iși va face treaba. Starea bateriei vă informează despre încărcarea bateriei. Iubitorii de apă vor aprecia rezistența la apă la 100 de metri, datorită faptului că nu necesită scoaterea ceasului chiar și atunci când vor înota. Dar cel mai mare avantaj este cu siguranta un ecran digital, care are nenumărate caracteristici care vă va ajuta în viața de zi cu zi și în domeniu. Puneți-vă în valoare cu acest neprețuit însoțitor la încheietura mâinii.

caracteristici:

Acest ceas are tehnologie „Triple Sensor”
. Este un senzor cu trei straturi extrem de mic, care poate măsura temperatura exterioară (termometru), presiunea aerului (barometru) și, de asemenea, servește la determinarea punctelor cardinale (busolă digitală).

Este deja a treia versiune a acestui senzor, iar datorită îmbunătățirii continue este cu 95% mai subțire și folosește cu 90% mai puțină energie decât predecesorul său.

 • Cronometru: măsurarea timpului cu precizie de 1/100 s și timp de rulare maxim de 100 ore.
 • Cronometru contorizator : numărătoarea înapoi cu o secundă, poate fi setată la maximum 24 de ore

.

După timpul de emis emite un semnal sonor de ceas.

 

 • Compass: un accesoriu necesar fiecărui aventurier

.

 

Datorită lui, pentru a afla ce direcție să meargă.

 

 • Barometru: prin presiunea aerului, este posibil să se prevadă cum va fi vremea.
 • Termometru: în intervalul de la -10 până la + 60 ° C - pentru precizia măsurătorii este necesar să se urmărească și puneți - l pe masă, de exemplu.
 • Funcția de răsărit și apus de soare: ora exactă de răsărit și de ceas apus de soare set bazat pe locație de latitudine și longitudine în cazul în care vă aflați în prezent.
 • World time: Această funcție vă informează din timp în jurul lumii

.

 

Fiecare fus orar este reprezentat de un anumit oraș (Tokyo, New York, ...).

 

 • Alarma: alarma de zi cu zi , care vă avertizează în fiecare zi , în același timp , pe care le setați

.

 

Se poate seta până la cinci alarme.

 

 • Semnalul de ceas: se aude bip la fiecare oră.
 • Alarmă cu funcție de amânare: alarma va suna după câteva minute până când este complet oprit.
 • Mod silențios: apăsați un singur buton pentru a activa sau dezactiva toate sunetele

. Ideal pentru vizitatori frecventi de cinema sau teatru.

 

 

Instrucțiuni în limba engleză AICI.

Parametrii

Țara de origine
Ceasuri japoneze
Mărimea
mare (lățime 4-5,49 cm)
Cronograf
1 cronograf
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie solară
Carcas
plast - oțel
Curea
plast
Culoarea curelei/brățării
albastru
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
100m- înnot
Greutate
69
Dimensiune
47,2 x 50,5 x 13,3 mm

Funcție

Alte
kontrola stavu baterie - busolă - 1224 regim orar - barometru - termometru - radio controlat - altimetru - ora mondială - ceas dual
Luminiscență
indicator și index
Cronometru
cu o precizie de 1/100 a doua, max. 24 oră
Taimer
1
Numărul de alarme
5x

Produsul este, de asemenea, în secțiunile

Brand: Casio

Compania japoneza Casio a fost r. 1957 ca un producător de calculatoare, dar piața a apărut pentru a viziona în 1974. În primele modele folosit cunoștințele și experiența de calculatoare anterioare dezvoltare, precum și jurnale electronice, și datorită acestor inovații în curând dezvoltat într-unul dintre brandurile de ceasuri cele mai răspândite acum.
Ceasuri Casio nu sunt doar indicator de timp, dar conține multe caracteristici utile - Jurnal, capacitatea de a afișa imagini, pentru a determina temperatura sau latitudinea și lungime măsurătorile de ritmul cardiac și mai mult.
Casio este cunoscut în întreaga lume pentru inovare sale, valoarea și viață lungă. Acesta îndeplinește toate cerințele ridicate de un stil de viață activ și oferă utilizarea modelelor sale în toate tipurile de activități de la uzura normala, prin deplasare, navigând la sala de fitness.

Profită de reducerile excepționale de până la 70% la modelele selectate Casio.

Casio
zile
:
ore
:
minute
:
secunde