Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Lichidare de stoc până la -80 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Sheen SHE 3034GL-7A

Brand: Casio
Ceasurile Casio de la colecția Sheen vor încânta toate femeile care se bucură de accesorii de înaltă calitate. Fața de aur este decorată cu trei cronografe cu data, ziua săptămânii și indicatorul de… Descriere și parametrii

Descriere

Ceasurile Casio de la colecția Sheen vor încânta toate femeile care se bucură de accesorii de înaltă calitate. Fața de aur este decorată cu trei cronografe cu data, ziua săptămânii și indicatorul de 24 de ore . Cristalele Swarovski și indicii romani de aur cu mâini luminoase sunt impresia perfectă. Aveți grijă la încheietura mâinii cu o curea albă din piele naturală, care se leagă de o cutie de aur aurită. Bucurați-vă ceasurile cu strălucire.

15043134

Parametrii

Țara de origine
Ceasuri japoneze
Cronograf
3 cronografe
Mărimea
medie (lățime 2,5-3,99 cm)
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
aurit - oțel - Acoperire PVD
Curea
piele
Culoarea curelei/brățării
alb
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
50 m - duș
Decorare
cristale Swarovski
Dimensiune
34 x 38 mm

Funcție

Indicator dată
Datieră - zile în săptămână
Alte
cardan 24 ore
Luminiscență
indicator
zile
:
ore
:
minute
:
secunde