Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Sport LRW 200H-4B

Brand: Casio
Fie că te duci în oraș cu prietenii sau pentru o plimbare răcoritoare în mediul rural, ceas atelierul brandului Casio va fi întotdeauna cel mai bun partener. Lor cadran alb imaculat decorat cu o… Descriere și parametrii

Descriere

Fie că te duci în oraș cu prietenii sau pentru o plimbare răcoritoare în mediul rural, ceas atelierul brandului Casio va fi întotdeauna cel mai bun partener. Lor cadran alb imaculat decorat cu o izbitoare cifre și mâinile luminescente roz, care va face timp întotdeauna perfect lizibil. Apreciați fereastra cu o fereastră dată la culoarea albă poziția 3 are de asemenea o tufă încoronat crescut în mod semnificativ bezel, și chiar curea. Ceasul este rezistent la 100 de metri de apă, astfel încât să puteți obține chiar și le înoate. Pariați pe accesoriu care se va potrivi aproape orice.

Parametrii

Țara de origine
Ceasuri japoneze
Mărimea
medie (lățime 2,5-3,99 cm)
Cronograf
Fără cronografe
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
plast
Curea
plast
Culoarea curelei/brățării
alb
Sticlă
plastic
Impermiabilitate
100m- înnot
Hmotnost
25
Dimensiune
34 x 39 x 12 mm

Funcție

Indicator dată
Datieră

Produsul este, de asemenea, în secțiunile