Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Vivadays a demarat: Săptămâna reducerilor exclusive până la 77 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Sport MRW-200H-3B

Brand: Casio
Fie că te duci în oraș cu prietenii sau pentru o plimbare răcoritoare în mediul rural, ceas atelierul brandului Casio va fi întotdeauna cel mai bun partener. cadran negru lor distinctiv împodobit cu… Descriere și parametrii

Descriere

Fie că te duci în oraș cu prietenii sau pentru o plimbare răcoritoare în mediul rural, ceas atelierul brandului Casio va fi întotdeauna cel mai bun partener. cadran negru lor distinctiv împodobit cu mâinile și indicii verzi, ceea ce va face timp întotdeauna perfect lizibil. Apreciați fereastra cu afișaj data și indicatorul de ziua din săptămână în poziția 3 negru carcasa de culoare are de asemenea o ramă încununată cu solzi verzi, și chiar curea. Ceasul este rezistent la 100 de metri de apă, astfel încât să puteți obține chiar și le înoate. Pariați pe accesoriu care se va potrivi aproape orice.

Parametrii

Țara de origine
Ceasuri japoneze
Mărimea
mare (lățime 4-5,49 cm)
Cronograf
Fără cronografe
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
plast
Curea
plast
Culoarea curelei/brățării
Negru
Sticlă
plastic
Impermiabilitate
50 m - duș
Dimensiune
44 x 47 x 12 mm

Produsul este, de asemenea, în secțiunile