Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

The G/G-SHOCK GA-100-1A1ER

Brand: Casio
Plonjeaza cu capul inainte in viata? Umilește ca noi obstacole și depășirea limitelor tale? Atunci nu ar fi dor de ceas încheietura mâinii Casio o colecție pentru bărbați adevărați: G-Shock. Cu… Descriere și parametrii

Descriere

Plonjeaza cu capul inainte in viata? Umilește ca noi obstacole și depășirea limitelor tale? Atunci nu ar fi dor de ceas încheietura mâinii Casio o colecție pentru bărbați adevărați: G-Shock. Cu materialele ceasuri utilizate sunt rezistente la șocuri, rezistent și daune vibratii - Standuri si un tratament mai dur. Iubitorii de apă se va multumi cu siguranta rezistent la apă până la 200 de metri, datorită căreia puteți viziona chiar scufundări! Dial se bazează pe un cadran analogic și două display-uri digitale, care oferă o serie de funcții:

  • Calendarul complet automat: sistemul este programat pentru mai multe decenii înainte, datorită căreia nu trebuie să se ocupe cu anii bisecți.
  • Cronometru: cu o precizie de 1/1000 secundă și un timp maxim a alerga de 60 de minute.
  • Numărătoarea inversă cronometru pentru intervalul de formare: Numără înapoi după o secundă, poate fi setat la un maxim de 24 de ore. După setarea orei, un semnal sonor, iar ceasul va începe numărătoarea inversă aceeași întindere - o caracteristică perfectă pentru intervalul de formare.
  • 5x alarmă: alarmă de zi cu zi , care vă avertizează în fiecare zi , în același timp , pe care le setați.
  • Alarmă cu funcție de amânare: alarma va suna după câteva minute până când este complet oprit.
  • Semnalul de ceas: se aude bip la fiecare oră.
  • ori Lumea: Puteți seta intervalele orare va fi afișată în lume. Fiecare fus orar este reprezentat de oraș mare în acest domeniu - New York, Londra, ...
  • 12/24 Mode: Alegeți dacă va afișa ora în format de 24 de ore cu 12 ore sau.

Parametrii

Țara de origine
Ceasuri japoneze
Mărimea
mare (lățime 4-5,49 cm)
Cronograf
1 cronograf
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
plast
Curea
plast
Culoarea curelei/brățării
Negru
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
200 m - scufundare
Hmotnost
70
Dimensiune
51 x 55 x 17 mm

Funcție

Iluminare
LED- automatic
Cronometru
cu o precizie de 1/1000 secunde, max. 100 oră
Taimer
1
Numărul de alarme
5x
Alte
iluminat - 1224 regim orar - rezistent la șocuri

Produsul este, de asemenea, în secțiunile

zile
:
ore
:
minute
:
secunde