Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Vivadays a demarat: Săptămâna reducerilor exclusive până la 77 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

The G/G-SHOCK GD-100-1BER

Brand: Casio
Ai între acțiunea unui individ care nu ar dura un minut în repaus? Nu vă puteți imagina viața fără alpinism Ferry, plimbare cu barca de teren periculoase pentru ciclism sau rafting &icirc… Descriere și parametrii

Descriere

Ai între acțiunea unui individ care nu ar dura un minut în repaus? Nu vă puteți imagina viața fără alpinism Ferry, plimbare cu barca de teren periculoase pentru ciclism sau rafting în valuri sălbatice? Apoi , pe încheietura mâinii nu ar fi ratat ceas aproape indestructibil G-Shock din atelierul brandului Casio. Construcția lor robust asigură o rezistență împotriva șocurilor și a vibrațiilor. caz masiv și curea în negru, în plus față de tot ceea ce se potrivește cu adevărat. Amatori sporturi de apă vor aprecia rezistente la apa pana la 200 de metri, prin care se poate scufunda cu ceasul la încheietura mâinii. Și oferă soluții sofisticate afișează automat iluminarea.

Doar pentru a ridica mâna unui ceas la un unghi de aproximativ 40 de grade la fata si se va aprinde automat fără a apăsa butonul.

caracteristici:

 • Calendarul complet automat: sistemul este programat pentru mai multe decenii înainte, datorită căreia nu trebuie să se ocupe cu anii bisecți.
 • Cronometru: măsurarea timpului de la 1/100 timpul maxim de funcționare de 24 de ore.
 • cronometru numărătoarea inversă pentru intervalul de formare: Numără înapoi după o secundă, puteți seta la un maxim de 24 de ore
.

După timpul de sună alarma, LED-ul clipește și ceasul va conta în jos aceeași întindere - o caracteristică perfectă pentru intervalul de formare.

 • 4x alarmă multifuncțional: Puteți alege din mai multe tipuri de alarme; Puteți seta o alarmă de zi cu zi, alarma lunar, pana in prezent, alarma pentru un timp într-o lună.
 • Semnalul de ceas: se aude bip la fiecare oră.
 • World time: Această funcție vă informează din timp în jurul lumii
 • .

  Fiecare fus orar este reprezentat de un anumit oraș (Tokyo, New York, ...).

 • 12/24 Mode: Alegeți dacă va afișa ora în format de 24 de ore cu 12 ore sau.
 • Mod silențios: apăsați un singur buton pentru a activa sau dezactiva toate sunetele
 • . O caracteristică ideală pentru vizitatorii frecvente la cinema sau teatru.

Parametrii

Țara de origine
Ceasuri japoneze
Mărimea
mare (lățime 4-5,49 cm)
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
plast
Curea
plast
Culoarea curelei/brățării
Negru
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
200 m - scufundare
Hmotnost
72
Dimensiune
51 x 55 x 17 mm

Funcție

Indicator dată
calendar complet automat
Alarmă
5x (semnal pe oră, reflector)
Iluminare
LED- automatic
Cronometru
cu o precizie de 1/100 a doua, max. 24 oră
Taimer
1
Alte
iluminat - ora mondială - 1224 regim orar - rezistent la șocuri

Produsul este, de asemenea, în secțiunile

zile
:
ore
:
minute
:
secunde