Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Transport gratuit de la 499 lei  | 2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132

Ceas inteligent Black Smartwatch 1513451

Brand: Hugo Boss Cod: hHB696

Descriere

V-ar fi făcut ceas inteligent, dar nu doresc să renunțe la design clasic? Apoi te SmartWatch din atelierul prestigiosului brand de moda Hugo Boss ideal. La prima vedere arata ca un ceas tradițional o bucată de calitate. Carcasă din oțel roz placat cu aur formează o pereche perfectă cu curea din piele maro închis decorat cu model de crocodil. Fața ceasului mizează pe design-ul traditional - singurul lucru care deranjează omogenitatea, mâinile sale roz de aur și indicii. Dar, doar o singură apăsare de buton și totul este diferit. Vei găsi că în partea de jos a cadranului se ascunde afișaj digital rafinat. Odată ce ceasul este asociat cu telefonul mobil (folosind SmartWatch Boss Classic), vă puteți bucura de o gamă largă de funcții:

  • Avertizare: apelurile primite, SMS - uri, email - uri, Facebook, Whatsapp, ... (vibrații)
  • lume timp
  • Până la 10 alarme reglabile (vibrații)
  • Pedometru cu stabilirea obiectivelor de zi cu zi
  • Încărcare prin cablu USB
  • Compatibilitate: Android și iOS
  • de viață a bateriei: 2 ani atunci când se utilizează timpul analogic; 5-7 zile, atunci când se utilizează funcția inteligentă

Observații

Ceasul se livrează în Hugo Bosscutia originală Hugo Boss.

Parametrii

Mărimea
mare (lățime 4-5,49 cm)
Cronograf
Fără cronografe
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Adaptor - de curent alternativ
Carcas
aurit - oțel
Curea
piele
Culoarea curelei/brățării
cafeniu
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
30 m- ploaie
Dimensiune
44 x 48 x 14 mm

Funcție

Alte
Bluetooth - ora mondială - pedometru
Alarmă
notificare
Brand: Hugo Boss

HUGO BOSS este o companie infiintata in 70. 20 ani. secol și fabricate inițial sub acest brand numai costume de lux pentru bărbați proiectat comercianții de succes. De-a lungul timpului, costume adaugate calitate de moda sau sport și accesorii, inclusiv ceasuri de lux. HUGO BOSS, e de inovare, creativitate și fascinație. Acesta oferă ceasuri într-un design elegant si calitate de top. Toate modelele sunt dezvoltate în strânsă colaborare cu renumite de ceasuri elvețiene-designeri folosind doar cele mai bune materiale. Toate Hugo Boss ceasuri sunt echipate cu mișcări elvețiene, care garantează de înaltă precizie și fiabilitate. Brand de moda Hugo Boss nu reprezinta viziona doar, dar, de asemenea parfumuri.

Hugo Boss
zile
:
ore
:
minute
:
secunde