Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Ceas pentru bărbați 41295-05 + curelușă GRATUIT

Brand: Royal London
Ceasurile Royal London sunt perfecte pentru orice gentleman modern. Cadranul lor negru va fi captivat la prima vedere cu mâini rozegold ascuțite și indexuri, veți aprecia, de asemenea, fața ceasului… Descriere și parametrii

Descriere

Ceasurile Royal London sunt perfecte pentru orice gentleman modern. Cadranul lor negru va fi captivat la prima vedere cu mâini rozegold ascuțite și indexuri, veți aprecia, de asemenea, fața ceasului cu o mâna a doua excentrică în poziția 6.
Ceasul este fixat la încheietura mâinii printr-o curea de piele neagră, cu un model de crocodil și matlasare delicată. Cu ceasul veți obține o curea maro înlocuitoare pe care o puteți schimba în funcție de starea de spirit sau de ținută. Indiferent dacă porți o cămașă călcată cu precizie sau blugi rupți, vei fi întotdeauna elegant cu acest accesoriu.

Observații

Ceasul se livrează în Royal Londoncutia originală Royal London.

Parametrii

Mărimea
mare (lățime 4-5,49 cm)
Cronograf
1 cronograf
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
oțel - Acoperire PVD
Curea
piele
Culoarea curelei/brățării
cafeniu - Negru
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
30 m- ploaie
Dimensiune
43 x 50 x 10 mm
zile
:
ore
:
minute
:
secunde