Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Vivadays a demarat: Săptămâna reducerilor exclusive până la 77 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Ceramic 16530/3

Brand: Festina
Blând, romantic și elegant, în orice moment. Such`ll ceasuri Festina încheietura mâinii. La prima vedere , putem livra cu ramă mai puternice și de relief de mijloc, care susțin proiectarea ceramicii… Descriere și parametrii

Descriere

Blând, romantic și elegant, în orice moment. Such`ll ceasuri Festina încheietura mâinii. La prima vedere , putem livra cu ramă mai puternice și de relief de mijloc, care susțin proiectarea ceramicii albe moderne. Locuințe și marginile sunt apoi forța de tracțiune din oțel inoxidabil de înaltă calitate. Este demn de remarcat cadran prea luminos, cu trei cronometre pe care o privire de ansamblu a datei curente fac, zi a săptămânii și 24 de ore de timp. Cireasa proverbială de pe tort este apoi zirconiul clar indexurile de pe site-ul care de fiecare dată când vă deplasați sclipește orbitor. Se decoreaza cu un accesoriu care scoate in evidenta perfect frumusetea naturala.

Observații

Ceasul se livrează în Festinacutia originală Festina.

Parametrii

Cronograf
3 cronografe
Mărimea
medie (lățime 2,5-3,99 cm)
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
oțel - ceremică
Curea
oțel - ceremică
Culoarea curelei/brățării
alb - argintie
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
50 m - duș
Decorare
zircon
Hmotnost
110
Dimensiune
35 x 39 x 10 mm

Funcție

Alte
cardan 24 ore
Indicator dată
zile în săptămână - Datieră

Produsul este, de asemenea, în secțiunile