Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Vivadays a demarat: Săptămâna reducerilor exclusive până la 77 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Ceramic 16531/1

Brand: Festina
Uita - te de brand Festina sunt ideale pentru toate femeile cu o înclinație pentru accesorii atemporale. Lor cadran alb imaculat decorat cu un mâinile distinctive, indici și cifre, care asigură buna… Descriere și parametrii

Descriere

Uita - te de brand Festina sunt ideale pentru toate femeile cu o înclinație pentru accesorii atemporale. Lor cadran alb imaculat decorat cu un mâinile distinctive, indici și cifre, care asigură buna lizibilitate a timpului. Bush, decorat cu ramă ceramica alba, care adaugă un aspect cu totul modern. articole ceramice albe sunt, de asemenea, forța de tracțiune central, care este altfel din oțel inoxidabil de calitate bună. Atașați un accesoriu de încheietura mâinii care devine cutii de comori.

Observații

Ceasul se livrează în Festinacutia originală Festina.

Parametrii

Cronograf
Fără cronografe
Mărimea
medie (lățime 2,5-3,99 cm)
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
oțel - ceremică
Curea
oțel - ceremică
Culoarea curelei/brățării
alb - argintie
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
50 m - duș
Hmotnost
105
Dimensiune
34 x 38 x 9 mm

Produsul este, de asemenea, în secțiunile

zile
:
ore
:
minute
:
secunde