Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

DS-1 Big Date Powermatic 80 Special Edition C029.426.11.091.60

Brand: Certina
Ceas de lux pentru bărbați Certina dintr-o ediție specială, pentru a sărbători 60 de ani de concept Double Security. Cadranul verde magic este împodobit cu mâini fine, indexuri și o ștampilă de date… Descriere și parametrii
Design de culoare (3):
Mai

Descriere

Ceas de lux pentru bărbați Certina dintr-o ediție specială, pentru a sărbători 60 de ani de concept Double Security. Cadranul verde magic este împodobit cu mâini fine, indexuri și o ștampilă de date inconfundabilă la ora șase. Ceasul este echipat cu 10 ATM rezistent la apă și mișcare automată Powermatic 80 cu o rezervă de până la 80 de ore. Ceasul este tăiat la încheietura mâinii printr-o trage miliană elegantă din plasă de oțel . Cu un sistem cu clic ușor, pur și simplu decuplați cureaua și atașați o altă curea. Certina sunt tovarășul perfect pentru orice ocazie.

Filozofia sportivă a Certina este exprimată în conceptul DS, care face parte din toate Certina fără excepție, asigurând că ceasul are o sticlă rezistentă din safir, sigiliu pentru arborele coroanei, garnitură dublă coroană, garnitură spate specială și capac spate consolidat.

Parametrii

Țara de origine
Ceasuri elvețiene
Cronograf
Fără cronografe
Mărimea
mare (lățime 4-5,49 cm)
Lățimea curelușei
21 mm
Garanție
3 ani (2 + 1 Gratis)
Tipul de mecanism
automat - mecanice la mișcarea mânilor
Pentru rezervă de putere
80 oră
Model strojku
Powermatic 80.111
Carcas
oțel
Curea
brățară milanese - easy click - oțel
Culoarea curelei/brățării
argintie
Sticlă
antireflex - safir
Impermiabilitate
100m- înnot
Dimensiune
41 x 45 x 11 mm

Funcție

Indicator dată
Datieră
zile
:
ore
:
minute
:
secunde