Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

DS-8 Chronometer C033.451.16.031.00

Brand: Certina
Ceasul elvețian de lux Certina este o piesă perfect exactă și, în același timp, adaugă o cu totul altă dimensiune ținutei tale. Ceasul are certificare COSC, care se mândrește doar cu cel mai precis… Descriere și parametrii
Design de culoare (4):

Descriere

Ceasul elvețian de lux Certina este o piesă perfect exactă și, în același timp, adaugă o cu totul altă dimensiune ținutei tale. Ceasul are certificare COSC, care se mândrește doar cu cel mai precis ceas elvețian . Cadranul de argint este decorat cu mâini luminescente, cu indici simpli și o ștampilă de date utilă. Toate acestea sunt acoperite cu un cristal de safir anti-reflectorizant care face ceasul perfect lizibil din toate unghiurile și își păstrează strălucirea timp de mai mulți ani. Datorită impermeabilului 10 ATM-uri poți înota chiar cu ceasul. Ceasul este fixat la încheietură cu o curea de piele autentică de calitate. Dacă sunteți în căutarea unui ceas de înaltă calitate și cu aspect deosebit, atunci pariați pe Certina .

Parametrii

Țara de origine
Ceasuri elvețiene
Mărimea
mare (lățime 4-5,49 cm)
Cronograf
Fără cronografe
Garanție
3 ani (2 + 1 Gratis)
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
oțel
Curea
piele
Culoarea curelei/brățării
Negru
Sticlă
safir - antireflex
Impermiabilitate
100m- înnot
Dimensiune
40,2 x 48 x 9 mm

Funcție

Alte
kontrola stavu baterie
Indicator dată
Datieră
Luminiscență
indicator
zile
:
ore
:
minute
:
secunde