Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

DS Action Day-Date Powermatic 80 C032.430.16.041.00

Brand: Certina
Dacă sunteți în căutarea unui ceas de lux și de încredere, care să se potrivească costumului, atunci Ziua Elvețiană Certina DS Day Day Date este alegerea clară. Cu rezistență la apă de până la 200 de… Descriere și parametrii

Descriere

Dacă sunteți în căutarea unui ceas de lux și de încredere, care să se potrivească costumului, atunci Ziua Elvețiană Certina DS Day Day Date este alegerea clară. Cu rezistență la apă de până la 200 de metri și puternic inovativ Powermatic 80, oferă o precizie extremă a apei și a terenului. Carcasa din oțel inoxidabil periat urmează cureaua din piele naturală plăcută, de înaltă calitate. Datorită știftului șurubului și coroanei de șurub protejate, ceasul este foarte fiabil sub apă.

Designul contrastant al cadranului în culori albastru-portocaliu arată absolut perfect. Acoperirea generoasă Super-LumiNova de pe mâini și indici distinctivi îmbunătățește lizibilitatea în toate condițiile de iluminare. De asemenea, veți fi mulțumit de ștampila datei cu indicatorul zilei săptămânii la poziția standard de trei ore. Sticla safir cu finisaj anti-reflector este doar unul dintre numeroasele elemente inconfundabile ale conceptului de securitate duală (concept DS), care garantează o rezistență maximă la apă și alte influențe asupra tuturor ceasurilor CERTINA începând cu anii șaizeci.

Parametrii

Țara de origine
Ceasuri elvețiene
Mărimea
mare (lățime 4-5,49 cm)
Cronograf
Fără cronografe
Lățimea curelușei
21 mm
Garanție
3 ani (2 + 1 Gratis)
Tipul de mecanism
automat - mecanice la mișcarea mânilor
Pentru rezervă de putere
80 oră
Carcas
oțel
Curea
piele
Culoarea curelei/brățării
cafeniu
Sticlă
antireflex - safir
Impermiabilitate
200 m - scufundare
Hmotnost
105
Dimensiune
41 x 49 x 12,5 mm

Funcție

Indicator dată
Datieră - zile în săptămână
Luminiscență
indicator și index Super LumiNova
zile
:
ore
:
minute
:
secunde