Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

DS ACTION Diver Automatic C032.407.44.081.00

Brand: Certina
Dacă sunteți în căutarea a ceva special, atunci pariați pe Certina care nu vă vor dezamăgi. Acest ceas are un finisaj din titan , ceea ce îl face potrivit pentru persoanele care suferă de alergie la… Descriere și parametrii

Descriere

Dacă sunteți în căutarea a ceva special, atunci pariați pe Certina care nu vă vor dezamăgi. Acest ceas are un finisaj din titan, ceea ce îl face potrivit pentru persoanele care suferă de alergie la metale de bază. Titanul este cunoscut pentru greutatea redusă, rezistența și rezistența extremă la coroziune sau apa sărată.
Au o impermeabilitate de 300 m, astfel încât pot rezista în siguranță chiar și la scufundări profunde profesionale. Ceasul este condus de o mișcare automată ETA Powermatic 80.111 cu o rezervă de până la 80 de ore . Alte caracteristici includ o coroană cu șurub, o ștampilă pentru date, luminescența puternică a SuperLumin sau un cristal de safir antireflor .

Filozofia sportului Certina este exprimată în conceptul DS care este inclus cu toate Certina fără excepție, asigurându-se că ceasul are o sticlă rezistentă din safir, sigiliu pentru arborele coroanei, garnitură dublă a coroanei, garnitură spate specială și capac spate consolidat. Ceasul funcționează cu Sea Turtle Conservancy, o organizație de conservare a țestoasei marine. Cu siguranță, veți fi încântați de detaliile celei de-a doua, care sunt în culoarea logo-ului Sea Turtle Conservancy.
Pariați pe Certina pentru a satisface chiar și cei mai pretențioși utilizatori.

Parametrii

Țara de origine
Ceasuri elvețiene
Mărimea
mare (lățime 4-5,49 cm)
Cronograf
Fără cronografe
Lățimea curelușei
21 mm
Garanție
3 ani (2 + 1 Gratis)
Tipul de mecanism
automat - mecanice la mișcarea mânilor
Pentru rezervă de putere
80 oră
Carcas
titan
Curea
titan
Culoarea curelei/brățării
sur
Sticlă
safir - antireflex
Impermiabilitate
300 m - scufundare
Dimensiune
43 x 51 x 13 mm

Funcție

Indicator dată
Datieră
Lunetă
rotație cu sens unic
Luminiscență
indicator și index Super LumiNova
zile
:
ore
:
minute
:
secunde