Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

DS Action GMT Powermatic 80 C032.429.38.051.00

Brand: Certina
Aventura și apa inspiră multe performanțe sportive, mai ales atunci când conceptul de ceas CERTINA cu concept dual (conceptul DS). Ceasurile DS Power Action PowerMATIC , care îndeplinesc standardele… Descriere și parametrii

Descriere

Aventura și apa inspiră multe performanțe sportive, mai ales atunci când conceptul de ceas CERTINA cu concept dual (conceptul DS). Ceasurile DS Power Action PowerMATIC, care îndeplinesc standardele stricte pentru ceasurile de scafandru ISO 6425, au demonstrat acest lucru de mai mulți ani. Datorită rezistenței sale la apă de până la 200 de metri și a modelului Powermatic 80 extrem de inovator , acesta oferă o precizie extremă atât în apă cât și în pământ.

Ceasurile de diving sunt parte integrantă a colecției CERTINA pentru o lungă perioadă de timp și ceasurile DS Action se numără printre cele mai sportive și actualizate. Husa robusta PVD de 43 mm din oțel inoxidabil periat se construiește pe o curea de piele și textilă de calitate superioară. Datorită știftului șurubului și coroanei de șurub protejate, ceasul este foarte fiabil sub apă.

Designul contrastant al cadranului în negru și verde arată absolut perfect. Stratul generos Super-LumiNova pe handheld-uri și indicatoare distincte îmbunătățește lizibilitatea în toate condițiile de iluminare. Ea va fi încântată să aibă un card de dată la ora standard de trei ore. În plus, ceasul are o scală GMT, permițându-vă să vizionați două momente diferite în același timp. Sticla safir cu anti-reflexie față-verso este doar unul dintre elementele inconfundabile ale conceptului dual-security (DS Concept), care garantează rezistența maximă la apă și alte efecte pentru toate ceasurile CERTINA din anii 1960.

Adevărații adevărați se află în apă acasă, indiferent dacă navighează, snorklează sau scufundă printre recifele de corali

. Este de la sine înțeles că doresc să fie însoțite de ceasuri de încredere în sondajele din elementul de apă și în viața de zi cu zi, absolut exacte chiar și în cele mai exigente condiții. Ceasurile sunt dotate cu renumitul Powermatic 80 cu o rezervă de funcționare de 80 de ore, asigurând acuratețe pe care vă puteți baza atunci când ultimul val se extinde puțin mai mult decât v-ați așteptat.

Parametrii

Țara de origine
Ceasuri elvețiene
Mărimea
mare (lățime 4-5,49 cm)
Cronograf
Fără cronografe
Lățimea curelușei
21 mm
Garanție
3 ani (2 + 1 Gratis)
Tipul de mecanism
automat - mecanice la mișcarea mânilor
Pentru rezervă de putere
80 oră
Carcas
oțel - Acoperire PVD
Curea
piele - textil
Culoarea curelei/brățării
verde
Sticlă
safir - antireflex
Impermiabilitate
200 m - scufundare
Dimensiune
43 x 50 x 12,6 mm

Funcție

Alte
ceas dual
Luminiscență
indicator și index Super LumiNova
zile
:
ore
:
minute
:
secunde