Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

DS Action Lady Diamonds Chronometer C032.051.22.086.00

Brand: Certina
Ceasul elvețian de lux Certina este o piesă perfect exactă și, în același timp, adaugă o cu totul altă dimensiune ținutei tale. Ceasul este alimentat de un COSC Precidrive ETA F06.411 cu o abatere de… Descriere și parametrii
Design de culoare (3):
Mai

Descriere

Ceasul elvețian de lux Certina este o piesă perfect exactă și, în același timp, adaugă o cu totul altă dimensiune ținutei tale. Ceasul este alimentat de un COSC Precidrive ETA F06.411 cu o abatere de 8-10 secunde pe an . Cadranul întunecat este decorat cu diamante veritabile la poziția 12, mâini distincte, cu indexuri și o ștampilă de date utilă. Toate acestea sunt acoperite cu un cristal de safir anti-reflectorizant care face ceasul perfect lizibil din toate unghiurile și își păstrează strălucirea timp de mai mulți ani. Datorită impermeabilei 20 de ceasuri ATM pot rezista chiar la scufundări profunde, fără probleme. Carcasa și cursa sunt realizate din oțel inoxidabil de cea mai înaltă calitate, iar bicolorul oferă ceasului o atingere cu adevărat luxoasă. Dacă sunteți în căutarea unui ceas cu adevărat de încredere și cu aspect minunat, atunci pariați pe Certina .

Parametrii

Țara de origine
Ceasuri elvețiene
Cronograf
Fără cronografe
Mărimea
medie (lățime 2,5-3,99 cm)
Garanție
3 ani (2 + 1 Gratis)
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
oțel - parțial aurit - parțial cu acoperire PVD
Curea
oțel - parțial cu acoperire PVD - parțial aurit
Culoarea curelei/brățării
bicolor
Sticlă
antireflex - safir
Impermiabilitate
200 m - scufundare
Decorare
diamante
Hmotnost
97
Dimensiune
34 x 38 x 9 mm
zile
:
ore
:
minute
:
secunde